keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Apua.Nyt se iski. Paniikki. Tuntuu etten saa henkeä, ja että kohta tulee itku. Toivoisin et vois vaan sulkee silmät än-yy-tee nyt ja herätä ihan pian Lontoon kodista, johon mulla ois hyvin varaa, silleen et kaikki ois järjestyny hyvin ja suitsait sukkelaan ilman et mun ois tarttenu tehä mitää.

Laitoin Kilroylle meiliä et sain ehdolliset tarjoukset, ja tuli vähän boo-fiilis et ne ei tulleet sähköpiuhoja pitkin onnittelee et mahtavaa Sanna :D Mut nyt sit vaa ootan et Met vaihtaa tarjoukset ehdottomiks, ja sit hyväksyn ne tarjoukset. Ja sitte alan vinkuu valtiolta lainaa. Apua. Ahistaa ihan hirveesti.

Näin eilen kaupan eessä Monaa, ja todettii että parempi skippaa kauppa ja pikaparantaa maailma terassilla. Mona sit auliisti teki mulle step by step -listoja et mitä pitää hoitaa, ja listas kivoja asuinalueita joilta ettii kämppää. Ihanilta ne näyttikin sikäli kun Google Earth jakso kuvia ladata.

Ja sitten aloin kattelemaan kämppien hintoja ja voi moido. Asuntolat on ihan tajuttoman kalliita, yli 300 puntaa per viikko! Eli about 1200 (punnissa!) kuussa. Mulla ois sellaseen varaa ees nyt ku oon kahessa duunissa. Yksityiseltä näyttäs saavan halvemmalla, mut huhhuh, silti toi 200 puntaa viikko on yli kipurajan jo. Oon mä aina kuullu sanottavan et Lontoon vuokrat on ylimaailmallisia mut nyt kun sielt pitäis itellee koti löytää ni sen vast tajuaa. Mä haluisin mieluiten studion idän suunnilta, mut se on ihan mahdotonta. Kimppakämpässä oon asunut enkoskaan, enkä tiiä miten sellaseen sopeutuis - ei kovin hyvin, oon tosi yksityinen henkilö. Ehkä jos mulla ois oma veski+kylppäri niin se vois mennä. Okei okei, tiiän et mun toiveet on aika epärealistisia, mut oon kyllä hyvää vauhtii romahtamassa takas maan pinnalle. Eli oma huone jossa ois oma en-suite niin ois parasta nyt täl hetkellä. Ihan viimeinen asia mitä haluisin on nostaa opintolainaa kahesta maasta, koska lukuvuosimaksut tulee jo (toivottavasti) lainana Briteistä. Sit en tiiä yhtää miten ne menee ne tukikuukaudet, ja haluisin kuitenki et voin kesällä ihan huoletta tehä töitä.


PS. Vittu mitä paskaa töis.
PPS. Mua ärsyttää ihmiset jotka ei kommentoi mitenkään mun lähtöä. Tulee paha mieli.

PPS. Eiku siis PMS.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

a) löydät kivan asunnon
b) sun paska duuni loppuu kohta
c) jokainen kerkee viel kommentoida sun lähtöä, tai sit pms loppuu ennen :DD
d) toi lapsi on paras <3

ps. arvaa kuka?

Sannanen kirjoitti...

Moi Jenni <3 Oot oikees! Eli niinku hell yeah.

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon NIIIIIIIIIIN ylpee sust vieläkin <3

Lulu

Sanna kirjoitti...

Kiitos Lulu <3 Mäki oon, kerranki!