maanantai 24. kesäkuuta 2013

Glastonbury go go!

Rakkaat ihmiset, nyt ollaan jännän äärellä! Perhosia mahassa ja hyvällä tavalla levoton olo, en ehkä saa unta ens yönä. Huomenna töiden jälkeen lähetään ajaa Bristoliin, ollaan siellä yks yö kaverin äidillä ja sit keskiviikkoaamulla suuntana Glastonbury. Jeeee! Oon oottanut tätä vaan 16 vuotta. Näyttää vähän siltä et kuvasaldo reissusta jäänee hiljaseks ellei jopa täysin mykäks, vanha digikamera sanoo että akku on tyhjä mut kun yritän ladata sitä, se on täynnä. Enkä viitti, mun hienolla historialla etenkin, ottaa tota vara-iPreciousta sinne. Näh, pitää sitten yrittää muistaa jotain.

Tullaan sitte ens maanantaiaamulla (jos oon enää elossa, ois vähän pitäny tota staminaa harjotella, mitenköhän festarieläinmöinti sujuu neljän vuoden tauon jälkee?) ja painelen suoraan kentälle hakee äippärakasta, joka on ens viikon täällä. Superjee!

Ainii, munhan piti pakata. Onkohan neljä parii kenkiä liikaa?

Ihanaa viikkoa sinne, onks mitään kivaa tiedossa?

xx

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jee hauskaa festarointiiiii!!!!! ;)

Sanna kirjoitti...

Anonyymi - Jee kiitos! Jännitys vaan kasvaa :) Pakkaus ikävä kyllä ei edisty, ehkä alitajusesti lykkään sitä ettei jotenki tunnu et tää oikeesti tapahtuu.

Aino kirjoitti...

Mua kovasti himottais mennä T in the Parkkiin kun siellä ois mun ultimate-lemppari the Killers, mutta se on a)huntin pelkkä päivälippu, siihen vielä matkustus- yöpymis- ja muut kustannukset päälle= ei ihan ilmanen reissu b)en ole koskaan ollut festareilla niin en tiedä onko se paras idea aloittaa ihan ton kokoisista pippaloista. Mutta katsotaan katsotaan...

Anonyymi kirjoitti...

On vaik kui paljon! Näitkö Hurtsin? Annoitko mun numeron :D

L

Sanna kirjoitti...

Aino - Oioi! Toi festari on kans kutkuttanu mua aiemmin. Täkäläisten festarien koko on kyllä vähän pelottava, mut toisaalta kun siellä hengailee omassa porukassa ja keskittyy omaan kivaan niin jotenkin sitä ei sitten hirveesti aattele et miten massiivinen se oikeesti on. Pari kertaa mulla tuolla Glastossa tuli vähän ahistuskohtaus, mitä joskus väentungoksessa tulee, mut se meni sit ohi kun joi kaljaa vähän syrjemmässä :) Ehottomasti suosittelen, jahka ton hintapolitiikan sais natsaamaan, on noi kyllä sellasia Kokemuksia isolla Koolla!


Lulu - Joo laitoin sen kylttiin ja heiluttelin! Eiks muka oo viel soittanu? Tais olla skittles-vodka ku teki tenän, oon varmaa kirjottanu VÄÄRIN.