torstai 8. heinäkuuta 2010

Blog my cherry!

Hui. Ja tervetuloa.
En tiiä minkä ihmeen takia tämmönen minä sai ikinäkään ajatuksen et ois hyvä idea pitää blogia. Ehkä mä haluan vaan tekosyyn ottaa valokuvia ja ostaa kivoja juttuja koska "blogiin pitää saada asioita".


Pärisyttävän Gogol Bordellon keikalla Hampurissa kesäkuussa.


Missi-tyylinen esittely liiketalouden opiskelusta ja kuntosaliharrastuksesta on niin epä-mua, että eiköhän nää kuvat kerro tärkeimmän musta. Tykkään matkustaa, juhlia ja rakastan mun perhettä (siis mun annettua perhettä, sinkkuihminen persaukinen kun oon). Toisaalta mulla ei kyllä ikinä oo aikaa tehä mitään, koska teen kahta duunia jotta voi taas sitten matkustaa. Lempikaupunki ikinä on Berliini.


Matilda-serkun kanssa talvena, oli pakko olla sitä laatuaikaa.


Jos sen vert sisäistä missiään esittelis että kertois lopuks olevansa Helsingistä, kohta kakskytkuus vee, alunperin juna toi mut Porista. Kissa on mun lempieläin ja tällä hetkellä tykkään kirkkaankeltaisista ruseteista.
Kiva kun tulit! Nyt mennään.

// EDIT: Huhtikuu 2011. Haa, mulla siis on ollu blogi (koska kaikilla muillakin on!) viime kesästä asti. Kuten näätte, sitä on päivitetty todella ahkerasti ja luettu ja fanitettu vielä ahkerammin.
Päästin tän kuitenkin pölyyntymisen piinasta ja alotin uudelleen tän mun uuden elämän myötä. Eli lähden Lontooseen opiskelemaan mainontaa, markkinointia ja journalismia ja vähän mediaa syyskuussa, tai ehkä jo elokuussa. Voitte sit täältä vakoilla et taas se on juonu opintotuet. Sitä ennen voitte lueskella et voi apua, ei se vaan tajuu et miten rankkaa tosta lähdöstä tulee tai vaihtoehtoisesti tuhahdella et ois nyt jo itkemättä.

Iteppä lähin.

3 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Sitä vaa että löysin sun blogin nyt, kiitos Nellyn kommentin facessa. Koita muistaa päivittää ahkerasti jatkossakin! :)

Emmi kirjoitti...

Niin ja kivaa että sulla on sinipilkullinen tausta!

Sanna kirjoitti...

Toi tausta on kyl niin ihana! Osittain ku alunperin alotin tätä blogia niin musta tuntuu et ylipäätään julkasin tän koska just oikeen taustan löytämiseenkin meni niin paljon aikaa :)
Kiva Emmi et löysit ties tänne, mäkin ehkä nyt reipastun jopa kommentoimaan sun blogia nyt kun on tunnarit.