tiistai 18. joulukuuta 2012

Everybody loves Sanna's iPrecious.

VOI JUMAVITTU MUN PUHELIN PÖLLITTIIN TAAS!!11!!!!

Hajoo pää. Ainakin nyt osas ihan suorinta tietä lähimmälle poliisiasemalle, ties mihin soittaa ja varata sen saakelin £100 että voi sit saada vakuutuksesta uuden. Täähän on meinaan tuttua hommaa, kaks pöllittyä puhelinta tässä huhtikuun jälkeen. Ei terve. Toivottavasti ne ei nyt ala miettii sitte että oon joku suuri vakuutuspetostelija. Puhelimen kanssa lähti just ladattu oyster-kortti ja yliopiston henkilökortti. Padam! Kaching!

Tällä kertaa olin suhteellisen tukevassa humalassa enkä ihan muista miten kaikki kävi, mutta mun seuraan yritti lyöttäytyä kadulla joku ällötys jonka sitten toivotin tervemenneeksi muualle. Käsi kävi taskussa ja tavarat lähti ja niin lähti ällötyskin. Suuri actionsankari Sanna lähti sitten ketterästi seuraamaan tätä tyyppiä ja huutoraivoten.

Poliisiasemalla oli söpöjä poliiseja, eikä mennyt ihan niin kauaa kuin viimeks. Hohhoh. Piti tänään peruuttaa työvuorokin koska koko päivä meni soitellessa sinne sun tänne että saa tehtyä ilmotukset määräajassa (48h sisällä pitää tehä kaikki). Että ehkä mä edelleen jatkan sitä kiskurivakuutusta jos nää merkit jatkuu.

Vituttaa niin hirveesti et pää hajoo. Ei oo kameraa, ei voi kuunnella musaa, ei saa facebookata orjallisesti, ei voi pelaa draw somethingia...

Et sellasta. Lähen torstaina Suomeen ja palaan tammikuun 7.pv eli huonoks havaittu hiljaiselo blogissa jatkunee. Yritän jos vitutukseltani jaksan niin ajastaa jotain postauksia.

Oottelen tässä et Anne tulee töiden jälkee piipahtaa, aattelin kokeilla chicken kormaa pastan kanssa - ja ei siis kanalla vaan noilla Quornin leikkikanoilla. Siitä tulee valtava suksee tai sitten ei. Onneks on aurajuustoa kunnon köntsä niin eiköhän se pelasta!

3 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

EIKÄ!!!!! <3 toivottavasti saat uuden pian. Ja thänk gaad sulla on se vakuutus!

Sanna kirjoitti...

Jamppa - No äläpä! Paras investointi ikinä. Tossa vähän aikaa sitte mietein taas sen lopettamista, mutta eiköhän se ajatus oo jo haudattu pysyvästi... Kiitti myötäelämisestä!

Jamy kirjoitti...

Elä lopeta! Mä oon vieläki näreissäni kun mulle ei ees tarjottu sitä vakuutusta! Ja täällä tukena ollaan!