lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pyyramids!

Tiiättekö sen tunteen kun on ihan fanina johonkin bändiin (voi elämä, kirjotin eka "pändiin") ja aattelee ettei nää niitä livenä koskaan tai ainakaan pitkään aikaan? Ja sitten ne yhtäkkii tuleekin keikalle? No Lontoossa mulle on käynyt näin monta kertaa, ihanaa, ja viimeks kävin ihastelemassa Pyyramidsia keskiviikkona.

Keikka oli Shacklewell Armsissa mikä oli ihan superkiva kuppila Dalstonin liepeillä. Ekaks kun menin sinne aattelin et no ompa pieni paikka eikä mitään pöytiä oo enää vapaina, mut tadaa! Siellä olikin ihana terassi takana. (Kyllä, Jenska, me käydään tuolla.) Treffasin pitkästä aikaa mun ranskalaista kaveria joka on taas täällä tekemässä työharjottelua. Tavattiin ekaa kertaa kun molemmat oli just muuttaneet Lontooseen ja asutiin samassa hostelissa ja yritettiin epätoivosesti löytää kotia ja muutenkin alottaa uutta elämää. Saman tyttelin kanssa esim. kohtasin Robbien.

Lämppärinä oli kaks bändiä joiden nimiä en muista, mut ne oli kans hyviä. Eka oli sellanen nainen+kitara ja DJ-mies, ja niistä tykkäsin kovasti. Seuraava oli ihan rehellistä rokkia, näytti siltä että päästäkseen bändiin jäseneks pitää olla valtava kikkaratukka (koin suurta hiuskateutta).





Keikka oli ihan loistava! Short but sweet. Törmäsin laulajaan ekaks vessassa ja sitte keikan jälkeen sain sanottua et kiitti mahtavasta keikasta. Ainoo vähän harmittava asia oli että äänentoisto tuolla oli aika anaalista, laulajan ääntä ei hirveesti kuulunut parin ekan biisin aikana. Pyyramids on siis yhen lehden mukaan "Billie Holiday listening to The Smiths while growing up" - kuunnelkaa alta! Suosittelen syvästi, Spotifystä löytyy niitten just ilmestynyt uus albumi.



Ei kommentteja: