maanantai 29. elokuuta 2011

Notting Hill Carnival.

Phuuuh. Huomasin eilen vahingossa että nyt viikonlopun ajan on Notting Hill Carnival. Sitten kuulin vielä että Razorlight esiintyy siellä! Pakkohan sinne oli lähtee seikkailemaan - kämppiksen poikakaveri tosin varoitti et ei pimeellä kannata lähtee yksin kännäilemään, joten menin sit turvallisesti näin päivällä niinku kunnon kalkkiksen kuuluu. Eikä mitä. Pilvi haisee päivälläkin joka paikassa, torvet huutaa, ihmiset huutaa vielä enemmän, joka paikka on ihan tukossa. Kadut on täynnä roskakasoja. Metroasemat on suljettuja siellä täällä eikä toi mun "omalinja" vieläkään oo auki, vähän meinas pakokauhu tulla et miten tuolta pääsee pois. (Niin siis, metroselkkausten ja väkitungoksen ja yleisen osaamattomuuteni ansiosta se Razorlight jäi sitten näkemättä.) Alueen ihmiset on aika näppärästi kyllä oppineet hyödyntämään tota paria päivää mitä kotirauha rikkoontuu. Asuntoihin pääsee maksua vastaan hotelli helpotukselle, pihoilla myydään oman keittiön safkaa (itse kokeilin eksoottisesti nuudelia ja kevätkäärylettä) ja asukkaat roikkuu parvekkeilta ja ikkunoista kuuntelemassa ja bailaamassa. Siis kreisipailaamassa tietenkin. Kuvat on vähän heikkoja, koska mua pelotti kuvata siellä (ne varottaakin nettisivuilla et ottakaa kertakäyttökamerat varkaiden vuoksi). Mutta ihan mielenkiintoinen kokemus, joka onneks nyt on ohi, ja pääsin viereiseen pubiin rauhoittavalle kaljalle. Toi ois varmaan aika erilaista isolla kaveriporukalla kun on vähän ottanut ja tanssijalka vipattaa.
PS. Saanko esitellä Barbican, Lontoon ikioma Merihaka:

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tulipa tosta nuudelikuvasta roskaruoanhimo! Kirjotin muuten sulle omistetun tai ainakin sun innoittaman tekstin tonne mun blogiin :)

Sanna kirjoitti...

Toi oli kyllä hyvää - ja todistettavasti nuudelia voi syyä myös lusikalla!
Ja hii, oon ihan superotettu tosta inspiraatioitumisesta. Ootan kyllä innolla et mitenköhän tässä omat fiilikset kehittyy.

riri-peikko kirjoitti...

sanna suuressa pelottavassa kaupungissa O__o hyvä et selvisit kuitenkin hengissä sieltä :D
nuudeliii <3

Sanna kirjoitti...

Elossa onneks joo :D Mmm, nuudeli oli kyllä hyvää, ois vaa ollu kiva kokeilla jotai karibialaista safkaa mut löysin ne kojut vast ton kiinalaisen jälkee.