sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kato moi.Hähää, luulitte varmaan kun edellinen postaus oli millanen oli et no niin, nyt se on sydän särkyneenä mennyt ja tehnyt juliat! No en ollu. Oon vaa laiskotellu.

Toi ihastus-asia päätty ihan hyvin (tai toistaseks ellen saa jotain kilarimuija-vaihdetta päälle ja oo kohta taas ihastunu), totesin ettei se ollukkaa rakkautta vaa semmonen hetki et hämmentyy vaa siitä et saa huomiota kakslahkeiselta. Nyt me ollaa vaa kavereita, mikä on tosi kiva. Peeäs, edelleen haussa joku 80-luvulla syntynyt! Vinkvink kaikki brittihobitit. (tää onkin just oikee paikka ettiä sitä, varmaan moni sattumalta suomea puhuva brittihobitti lukee tätä.)

Mitäs sitte oon puuhaillu nää menneet viikot? No leikkinyt joulua ja juopotellut. Alotetaan siitä joulusta.

Mä oon Suomessa kolme viikkoa, mut joulu piti silti saada kotiin. Ainoa mikä puuttuu on joulukalenteri :( Tää on mulle melkosen kipee asia, monta viikkoa ollut kaupoissa kaikkii ihania kalentereita mut jostain syystä päätin ostaa yhen vast sitte joulukuun ekan päivän jälkee, eikä niitä myydä enää missään. Oon sit syönyt kaks konvehtirasiaa kostoks, tänään ostan kolmannen. In your face, joulukalenterit!

Niin että tälläseltä mun kotona näyttää nyt projekti joulustamisen jälkeen. No okei ja Oxford Streetillä.6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Oon hieman pettyny ku nyt se juopotteluosuus jäi kertomatta!! :o
Stapleton Housen viereisessä Tescossa oli ainaki vielä torstaina Mars-kalentereita alessa £1!!!! Mä ostin sellasen! (hihih sai syyä monta päivää putkeen..)

Sanna kirjoitti...

Nii oliki. Mä en tykkää Marsista yhtään. Kostoks jätin ostamatta, opinpahan läksyni! :D
Hahhaa, mä ajastin sen juopottelun muistaakseni tiistaille. Kato pitää kerätä jännitystä :D

Katri kirjoitti...

Aaa okei! :D Joo no tää on normimaitosuklaata, ei mitää marsimaista! :( Ellei sit 24-luukus mut muut ainaki ollu beisikkii vaan!

Sanna kirjoitti...

AI ON!! Hitto, toivottavasti niit on siel viel keskiviikkona. Jos ei oo ni opinpahan tämänki läksyn :D

Anonyymi kirjoitti...

MIkset ostanut ajoissa hä. SANNA. Mul on KAKSI joulukalenterii. Yks sieltä, se Homer (mikä on aika <3 ) ja sit toisena HIFK-kalenteri. Joo, tiiän, olen aivopesun uhri. Mut ku se meni hyvään tarkoitukseen. Tol Töölöläisellä pojalla ja itäläisellä pojalla on kans ku mä otin niit kolme jotta junnut saa lisää rahaa jengilleen :D

Enää viis yötä.

Peace out.

N

Sanna kirjoitti...

Hyvään tarkotukseen voi tuhlata!