maanantai 12. joulukuuta 2011

The Kills!

Kävin kattoo The Killsejä. Yks kaveri kysy aiemmin et lähenkö, muistin et nimen oon kuullu mut en biisejä. Pikavisiitti spotifyhin kertoi et oonhan mä kuullut niiltä vaiks miten monta biisiä ja tykännyt. Nyt oon tietty sit keikan jälkeen ollut ihan fiiliksissä :) Tiiättekö sen tunteen kun keikan jälkeen uudelleen rakastuu artistiin ja ei vaan saa tarpeekseen siitä?

Keikka oli Brixtonin o2 Academyssä. Ihan tajuton paikka! Se oli semmonen antiikin Kreikkaa muistuttava areena mikä oli tehty niin et ois muka ulkona. Lontoossa keikkapaikat on ihan mahtavia, lattiat on viistot niin et takaakin oikeesti näkee, akustiikka toimii, ja ilmastointi - ei tuu ees hiki vaikka paikka on loppuunmyyty! Ainoo miinus tulee kyllä henkilökunnan natseilusta, ja siitä et röökille pääsee vasta kun keikka on jo alkanut. Oli tippasen ahdistavat 1.5 tuntia, ja sit keikka alkoi, ja röökille piti jonottaa, ni en sit mennyt ollenkaan. Et varautukaa tohon jos suuntaatte tonne joskus.

Lämppärinä oli joku Trailer Trash Tracys, ja eihän tommonen bändi voi olla paska jos on noinkin nerokas nimi. Musa oli semmosta Twin Peaks -tyylistä eteeristä fiilistelyä, ei huono ollenkaan. Seuraavana oli joku kauhee kantri-partajeesus Teksasista, ihan hirveetä paskaa. Puhuttiin kaverin kaa et varmaan hyvä bändille hankkia mahollisimman paska lämppäri, kuulostaa ite vaan entistä paremmalta.


(Tää on siis se partajeesus.)

Muistan et keikalla parikin kertaa laitoin vaan silmät kii ja olin onnellinen. Et mä oon nyt tällä keikalla Lontoossa ja tää on upeeta ja mä oon niin onnellinen etten voi ees sanoin kuvailla (no justhan mä tosin yritin).

Tässä pari lempparibiisiä noilta, tosin kaikki niiden biisit on ihan rakkautta:2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Ai niin! Unohdin ihan kertoo sulle tosta röökihommelista, koska itsekin kaipailin sitä himppasen kun venailin keikkaa alkavaks :D Tosin ainakin sillä keikalla jengi veti kyl röökii ja pilvee siel sisällä. Onneks itse on niin lainkuuliainen et ei harrasta sellasta :D

Sanna kirjoitti...

Et tietenkää :D Toi sama oli Hampuris ja ihan vittu järjetöntä paskaa. No tietää ainaki ny!