lauantai 16. kesäkuuta 2012

Hearings.

Dippadai, dappadai. Toivottavasti kaikilla soi nyt se ärsyttävä rallatus päässä.

Just nyt juon olkkarin lattialla kaljaa. Kattelin kämppäsivustoja muutaman tunnin, ja nyt pitäis päivittää blogsukkaa ja ajastaa pari postausta. Anteeks vaan tosiaan että oon ollut hiljaa luvattoman kauan (tiedän että siellä on virrannut kyyneleitä ja elämänne on tuntunut tyhjältä!), tässä on vaan ollut vähän kaikenlaista. Aattelin kuunnella kunnon kesämusaa eli Tehistä, mut jotenkin kaikki biisit kuulosti potentiaalisesti itkettäviltä niin siirryin sit tohon Apikseen.

Tosiaan, viimeiset pari viikkoa on menneet tätä tahtia:Herään, meen töihin, ja kun raahaudun kotiin ysin aikoihin, notkun kämppisten kanssa olkkarissa kattomassa joko Sinkkuelämää tai Ylpeys ja Ennakkoluuloa (mmmm Mr. Darcy ♥). Sitten puhutaan vaan muuttamisesta. Ei oo ollut mitään onnea sen kanssa vielä, teen postauksen siitä sitten kun voin kertoa et miten se oikeesti löytyy se tuleva koti. Vielä en tiiä.

Tekis mieli lähtee vähän ulos hurvittelemaan. Aamulla ei ollut yhtään vielä sellanen olo, mut sit kävin kaupassa, ja PLIM! Oon aina haaveillu et Se Oikea tulis vastaan vaiks kaupassa kun molemmat tapellaan vikasta bissepäkistä. No melkein. Joku ihana saksalainen poika kyseli multa et onko täällä rahkaa, et mun tää kaveri väittää et ei oo, mut voitko lovely lady (ja kaikki kommentit missä väitetään et lady viittaa siihen et se aatteli et oon niin vanha, ni deletoidaan suorilta käsin) kertoo et onko tää totta. Sanoin sit et joo, ja höpöteltiin jotain. Se vaan tuijotteli mua silmiin ja hymyili. Sit se meni pois ja sano et ihana tutustuu, lovely lady. MIKSEN MIKSEN MIKSEN pyytäny vaikka puhelinnumeroo tai pussailuseuraa? Äh. Potkin itteeni ikuisesti. Mut siitä tuli kiva fiilis ja nyt tekis vaa mieli lähtee vähän kikattelee jonneki terassille.Sitten, pojista puheenollen, se mun tänne muuttaessa hostellissa tutustuma Se Oikea hollantilaispoika kirjotti mun seinälle FB:ssä. IIIIIK!! Siit ei oo kuulunu mitään (eihän niistä ikinä) vaiks mä aina välillä aattelen sitä. Sit yhtäkkii se kirjotti mulle! Luonnollisesti menin heti vaklaamaan sitä, ja äh se on kyllä niin ihana. Ja söpö. Se ois ihan täydellinen mulle ellei se ois sen yheksän vuotta nuorempi. En kestä. En vaan kestä.

Et sellasta. Mitä sinne kuuluu?

6 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

Mä haluisin aina tavata jonkun kaupassa tai kirjastossa, se olis niin ihanaa. Olis vaiks niin romanttista taistella viimesestä bissekeissistä ynnämuusta!
Mut sit kun et aattele yhtään, et tapaat jonkun, niin tapaat, niin mulle kävi viime vkl, kerron sulle sit kun pääsen mun aupparivuoden ennenaikaisesta päättymisestä ylitte... Fuckers.

Nyt Volkfesteille!

Pärjäile <3

Erica kirjoitti...

Kuulostat kyllä ihan huipulta tyypiltä ja sun kanssas vois joskus ottaa pari viinilasillista (tai koko pullon :P ) Tai no jos sä juot kaljaa niin ota sä kaljaa ni mä voin ottaa viiniä :P

Tää ny kuulostaa vähän kreisiltä mutta kun samassa kaupungissa kerran asutaan niin miksei vois joskus terassille päätyä? :D Musta vaan on kiva tutustua uusiin ihmisiin ja huh hei kuinka sosiaalinen eläin musta on kuoriutunut täällä Lontoossa :D

(Huom! Tää on kirjoitettu muutaman viinilasillisen jälkeen joten... ;) )

Essi kirjoitti...

1. ihana toi saksalaispoju, toivottavasti näätte vielä ! ja
2. nyt ku kerroit et sun fb seinälle on kirjotettu, meen asap sun seinää vaklaamaan. Ja rakas, ikä on vaan numeroita.

Sanna kirjoitti...

Jamy - Toi on kyl nii perus: aina jos oottaa jotain ni ei varppina tapahdu mitään. Oliks Volkfesteillä kivaa? Tai onko muistikuviakaan? :D

Erica - Aaah kauheet paineet nytte et vastaan odotuksia! :D Joo mennään ehottomasti! Hyviä tyyppejä ei tunne koskaan liikaa. Mä lähen Suomeen 11.7. ja sitä ennen on köyhäilykausi, tuun elokuun eka päivä takas et jos joku elokuinen viikonloppu? En oo turhan nuuka siitä et mitä siellä lasissa on. Kunhan se menee päähän. :D Paa mulle vaikka meiliä, s_p_aaltonen at hotmail.com ni sovitaa tarkemmin. Jeee kivaa!

Essi - Hihi kiitti muru! Siinä vaiheessa se ikä on ainakin hetken vähän hankala ku ei voitais mennä Jenkkeihin häämatkalle koska se ei pääse siellä baareihin. Ja se ois sua kaks vuotta vanhempi. Ehkä sitte ku mä oon 45 ja se 36 ni on paremmat edellytykset :D

Anonyymi kirjoitti...

Sanna heiiiii, sä oot ihan nuori. Olisit kuullu ku selitin siskolles tuol Poris mun vaihtarivuodesta ni totesin vaan et nii, silloin NELJÄTOISTA VUOTTA SITTEN! Johon minisinä totes et oli silloin kolme. Ei naurattanut.

<3 <3 L

Sanna kirjoitti...

Lulu - Hihihii, mä oon nuori mut mun unelmapojat on vielä nuorempia! Ai kauheeta, mitä se ilkiö oikee sulle on sanonut :D Täytyy vähän keskustella sille käytöstavoista.