lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kas näin muuttaa Sanna!

Terveisiä menneisyydestä. Ainakin tuntuu että tasan vuos sitten tein tätä samaa hommaa: pakkasin epätoivoisena, mietin että mistä helvetistä tätä tavaraa oikein tulee ja stressasin. En myöskään tiennyt että missä asun kohta, mitä elämässä tapahtuu. Eläköön suuri epävarmuus!
Samoissa merkeissä eletään nyt jälleen.


Lulu tossa kyselikin et miks en postaa useemmin. Pakko sanoa et nyt tää kesä on ollut sen verran paska että kaikki se pieni energia mitä multa löytyy, menee siihen et ees yritän ettiä kotia ja herätä aamuisin ja mennä töihin.

Enivei, nyt on suurin osa kamoista pakattu. Pitäis tänään viedä Annelle säilöön niin monta pakaasia kuin jaksan kantaa (muutan metrolla, jeee, ja mulla on varaa tehä vaan yks reissu). Sit osan saan jättää tänne nykyiseen kämppään kun noi kaikki ei kuulemma muuta vielä ennen kuin tuun Suomesta elokuun eka päivä.


Meen huomenna kattomaan yhtä kämppää ja tiistaina toista. Pitäkää murut peukkuja, niitä tarvitaan! Lähen tosiaan Suomeen JEEEEEE keskiviikkona aikaisin ja oon siellä kolme viikkoa. En varmaan hirveesti päivittele sillä aikaa, ja koska tulevaisuus on ihan auki niin en tiiä koska mulla mahtaa olla joku laajakaista kodissa. Tai no etenkin että koska mulla on koti. Yritän luvata tehä asuntohaku-postauksen sitten kun saan huokasta helpotuksesta ja kirjottaa sitä uudesta kotikolosta :)

Onneks jotain hyvääkin: oon nyt nauttinut tosta meijän blenderistä niin kauan kuin vielä voin. Mansikoita, jugurttia ja kilo tai kaks sokeria. Toimii.Ihanaa viikonloppua! Jos joku sattuu olemaan lihaksineen Angelin suunnalla ja kiinnostaa omakustanteinen matka Tottenham Haleen kassien kantopuuhissa, ilmottautukaa heti.


Toi oon muuten minä. Aloin funtsailee et onkohan täällä ees hirveesti kuvii musta. Tästä kuvasta voidaan miettiä et kannattaako etarin antaa ylikasvaa ja montako kaljaa pitää juoda et näyttää ihmiseltä.

5 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Tsemppiä asunnonhakuun! Itsellä oli sama projekti käynnissä just viime kuussa, mut onneks löyty nopeesti kiva kämppä, Lontoossa on niin paljon tarjontaa asunnoista että kyllä säkin varmaan nopeasti löydät kivan :)

Jamy kirjoitti...

Mä pidän yhtä peukkua pystyssä - kaks tuottaa huonoa onnea! Kyllä se koti vielä löytyy! :)

Jamy kirjoitti...

Montakohan kertaa toi kommentti tuli?

Sanna kirjoitti...

Annika - Kiitti tsempistä! About kuukauden tässä tahin, ja kävin läpi näyttöjä ja sivustoja ja ties mitä. Sitten paria päivää ennen lähtöä vanha kunnon Facebook kertoi että kaverilta löytyy huone :)

Jamy - Loppu hyvin kaikki hyvin! Toivottavasti sullaki kohta! Kiitti tsempistä <3

Sanna kirjoitti...

Jamy - PS. Yhen kerran vaa tuli!