torstai 20. syyskuuta 2012

Cally Festival.

Viime sunnuntaina piipahdin tässä ihan vieressä Caledonian Roadilla järkätyllä Cally Festivalilla. Siellä oli kiva sellanen kylätapahtuman fiilis.


Valitettavasti oon yllättäen peeaa ja yksin en keksiny hirveesti ilmasta tekemistä, mutta oli kiva käydä pikasesti fiilistelemässä tunnelmaa. Lapset oli sulosia, tuoksut huumaavia ja sitä rataa.


Siellä oli siis ruokakojua, sulosia lapsia, musiikkia, mielettömiä käsitöitä (oisin nii halunnu vaikka mitä!) ja kaljaa. En juonut.


Siellä oli myös sotaveteraanien koju, meinasin heti alkaa itkemään ni piti kattoo toiseen suuntaan.

Siellä toisessa suunnassa oli onneks tällanen söpöliini. Se lauloi Bob Marleya.


Sitten tulin kotii tekee vuohenjuusto-perunamuusia ja kattomaan Frendejä ja juomaan teetä.

Mun elämä on yhtä juhlaa.

PS.


2 kommenttia:

Erica kirjoitti...

Kun kerran laitat noin hyviä ruokia niin tuun sun luo syömään :P Mun ruoat on aika lailla samaa kaavaa: pilkon kurkun, tomaatin, salaatin ja mitä näitä nyt on :D ja paistan kanasuikaleita = kanasalaatti, voila! Voin tuoda mukanani viinipullon tai vaikka kaksikin :D

Ps: En oo viinipäissään :P mut ehkä vähän siiderissä :D Yks siideri.

Pps: Tulihan tarpeeks monta hymiötä :D :P :D :P

Sanna kirjoitti...

Erica - Ehkä pari hymiötä ois vielä mahtunut :D JOOO tuut ehottomasti! Ja tää on oikeen hyvä kato jos sulla on hallussa toi kanan kokkaus, mä en oo ehkä ikinä kokannut mitään lihatavaraa mikä ei tuu pakastealtaasta (kalapuikot) tai tölkistä (tonnikala). Pääsee risotto ihan uusii ulottuvuuksii!
Ja musta ois kyllä hyvä varautuu heti kahella vinkkupullolla (valkkaria jos sopii), ei sitten kato lopu kesken. Jos jää yli niin "voihan sen aina säästää" (toimii aina. NOT.).