keskiviikko 19. syyskuuta 2012

She can cook, she can assembly furniture!

Otsikkoon lainasin tökerösti ystäväni kommenttia Facebookissa. Kyllä, musta on tullut sekä uskomaton kokki että mieletön remppareiskaliina!

Oon vahingossa unohtanut mun työkaluboksin entiseen kämppään, joten yritin ruuvailla liian pienellä ruuvarilla, kuorimapuukolla, mutterivääntimellä, saksilla, veitsellä, pinseteillä ja voimapihdeillä kunnes kämppikseltä onneks löyty oikean kokonen ruuvari. Siinä välissä ehdin jo kasata meidän toimintakyvyttömän porakoneen, harmitella omani luovutusta Suomesta lähtiessä ja soittaa iskälle että miten korjataan akkuporakoneen laturi joka ei lataa.
Oon haaveillut tosi tosi kauan tollasesta vinosta hyllystä, joka mielellään ei ois puuta. Tai no jos ois puuta ni ois semmonen antiikkitikapuuhässäkkä. Nyt mulla on sellanen! (Notta kiitosta vaan, Ikea.)Tarvein myös koulupöydän. Tohon valkoseen levyyn vielä kun laitan jonku kivan mustan sisustustarran niin terve!


Rakastan pöllöjä. Ja jouluvaloja. Tällainen ihme irtos alle kolmella punnalla pari viikkoa sitten Seven Sisters Roadin salakujan car boot salesta eli kirppikseltä. Oon haaveillu jouluvaloista siitä asti ku edelliset meni rikki, mutta en ois ikinä voinu kuvitellakaa et ne vois yhistää pöllöihin! Tää on tavarataivas jos joku.

Seinälle vielä vähän valokuvia pikku-Sannukasta ja rakkaista sukulaisista - mä olin joskus söpö! Mitä tapahtui?


En ehkä lähde mun huoneesta ikinä enää. Bonuksena se että mun tietokone tuntuu Macilta tossa pöydällä, ehkä toi valkoinen väri jotenkin harhauttaa.

4 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

Ihana remontti-Reiska! <3

Sanna kirjoitti...

Jamy - Tänks beib! Tartteisin vaa sellasen kuuman Apupoika-Arin vielä :D

Anonyymi kirjoitti...

Sun huone on iiiiiiihana!!

Mul on ollu niin kiire töis etten oo ees blogii ehtiny lukee :/ Mut ehkä se siitä tos lähiaikoina :D

<3 <3

L

Sanna kirjoitti...

Lulu - Ei hätää muru! Sä olit lomalla, ja pääasia et sain nauttii sust livenä <3 Enkä mä ees oo päivittäny ikuisuuteen.