perjantai 5. lokakuuta 2012

Disco Ensemble!

Mun yks eniten lempparibändeistä ikinä kävi Lontoossa pitkästä aikaa ja sovittiin treffit. Tai no mä sovein niiden kaa. Oli kivasti vielä just ennen synttäreitä.

Kuvat on vähän huonoja koska vaikka DE on maailman paras livebändi, se on samalla maailman paskin livenä kuvattava bändi.


Pojat oli ihkuja. Musa oli mahtavaa.


Oikeestaa halusin vaa kehuskella et näin ne livenä taas. Tähän loppuun juutupetan pari mun lempparin niiden uudelta levyltä. ROK!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei eksyin blogiisi sattumalta ja kun nyt Englannissa asut niin tuli ajatus että voisikohan sinusta olla apua. Olen menossa tapaamaan poikakaverini perhettä ensimmäistä kertaa virallisesti Lontooseen ja haluaisin viedä tuliaisiksi jotain suomalaista. Mitään ehdotuksia mistä britit voisivat tykätä :)?

Sumi kirjoitti...

Hei!
Lyhyesti. Olen suomalainen sarjakuvapiirtäjä ja teen sarjakuvaa, mikä sijoittuu Lontooseen ja hahmot ovat englantilaisia. Kuukauden tai kaksi olen yrittänyt etsiä Lontoon (tai edes britiilän) päästä itselleni henkilöä, joka osaisi auttaa rakentamaan sarjakuvasta toimivan kokonaisuuden. Eli siis ympäristön tuntemusta, tietoa tavoista ja kielenkäytöstä.

Olisitko itse kiinnostunut asiasta yhtään sen enempää tietämättä tai tiedätkö ketään, jota asia voisi kiinnostaa?

Kiitos ja anteeksi!
Alan jo olla epätoivoinen, tietysti olisi vielä parempi jos sinäkin osaisit olla epätoivoinen.

Sanna kirjoitti...

Moi Sumi! Epätoivoisuus on oikein tuttua, ja muutenkin kuin siitä johtuen toi projekti kuulostaa hauskalta ja mielenkiintoselta! Ite en osaa piirtää mut ehkä musta jotain hyötyä toivottavasti olisi :) Laita meiliä s_p_aaltonen at hotmail.com !

Sanna kirjoitti...

Anonyymi - Kiva että eksyit! Ja kiitti kommentista. Hmmm, riippuu aika pitkälti siitä millasia tuliaisten vastaanottajat on, mutta ite (ja Ameriikassa vaihtarina oleva siskokin) luotan aika pitkälti Muumi-mukeihin, tai nyt kunonniiyä Helsinki-mukeja kans niin ne vois olla kivat. Arabialta nekin ja enempi yleiskauniita jos Muumeja ei tunne :) Suklaa on täälläki aika hyvää, mut ehkä jotain niitä Nordic delighteja? Vai mitä ne vähän fancymmät on. Jos kaupasta löytyy mitää Suomi-valokuvakirjaa tms. niin sekin ois aika kiva. Salmiakkia nää ei kyllä monikaan sylkemättä niele, mut sehän ois aika perus, tai joku hyvä täytelaku. Toivottavasti näistä oli jotain hyötyä, tsemppiä pohtimiseen ja kivaa reissua :)