tiistai 9. lokakuuta 2012

Syöpöttelyä!

Jankutan vieläkin tästä et mun murut oli täällä juhlimassa mun synttäreitä. Tiiättehän miten matkalla pitää aina kuvata ruuat ja juomat? Täältä niitä nyt piisaa. No parit peruspitsat ja pastat ja enkkubrekut jäi kuvaamatta :(

Väliajoiksi, ettei ihan ähkyä tuu, niin laittelin kuvia muuten vaan hyvistä hetkistä. Ystävät on parhautta.

Kentällä vähän jännitti. Heiluin tollasen sydän-kyltin kanssa mikä kyllä keräsi katseita. Pari suomalaista turistia jopa huusi että moro. Sitten, IIIIK, myös Jedward oli kentällä ja ah ne oli niin söpöjä :D Nekin vähän katteli sillä silmällä et mites toi fani tietää et me ollaan täällä.TGIF toimii aina. Sieltä saa myös ämpärinkokoisia margaritoja.Etiopialainen oli aivan ihana uus tuttavuus! Ruoka oli mausteista ja täyttävää. Tarjoilija yritti tuputtaa meille injeera-leipää minkä kanssa ruoka perinteisesti syödään, mutta vaikka se oli very slightly sour dough niin se OLI SILTI SOUR eli itsepintaisesti kieltäydyin ottamasta sitä.


Jostain syystä koettiin kovia vaikeuksia löytää pubiruokaa mutta onneksi sekin suuri päivä koitti.Täytekakkua teki allekirjoittanut. Täällä on kakut sellasia sokerikuorrutettuja mistä en oikeen tykkää, niin halusin tehä tollasen perinteisen suomiherkun. Tosin tein ton pohjan kaks kertaa koska en tässäkään kämpässä ihan heti ymmärtänyt että mikä ero on uunin grilli- vs. uunivastuksella... Mutta oli ihanaa! Laitoin väliin perinteisten hedelmien ja herkkukerman lisäksi innovatiivisesti ricottaa mihin oli sotkettu vauvan omenasosetta ja kanelia, ja voi morjens että oli herkkua.Vika illallinen vietettiin ihanassa tapaspaikassa, omnom. Piti laittaa toinen pöytä jatkoks kun meidän ruuat ei oikein mahtunu.


Ah, mikään ei oo kyllä niin nautinnollista ja onnellista ku viettää pitkä ateriointi huonolla huumorilla varustettuna parhaiden ystävien kanssa.

PS. Mua laiskottaa, eli jos haluutte paikkojen nimiä niin kyselkää :D

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huono huumori? Pah :D Muut ei vaan tajuu! (onneks)

L

<3

Jamy kirjoitti...

Milloin sulla on lomaa siellä uv:n jälkeen? Suunnittelen tässä Lontoo-Glasgow-matkaa ja sun pitää ehdottomasti olla vapaana! :)

Anonyymi kirjoitti...

oot maailman ihanin <3

Jamy kirjoitti...

JAKE MISSOOOOT?

Anonyymi kirjoitti...

Edellisestä postauksesta on kyllä liian pitkä aika :( Tule takaisin!

Erica kirjoitti...

Heiiiii... ei saa laiskottaa enää :D Nyt on mennyt jo yli 2 kk viimeisimmästä postauksesta. Heräääää... joulu tulee :D

Sanna kirjoitti...

Lulu - <3

Jamppa - Täällä mä oon! Puhuttiinkohan me jo mun lomasta? Siis viikonloput paitti luultavasti se edelleen (yes you may hit me) vahvistamatta oleva helmikuu. Mitäs Manchesterissa?

Ano1 - Nii säkin <3

Ano2 - Tulin! Totta, on ihan liian pitkä aika, kattelen tässä just kalenteria ja kuvia et mitähän helkkaria mulle ees on kuulunu nää kaks kuukautta.

Erica - True that! Ihan hävettää :D