keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Glastonbury!

Mahdoinko ees täällä vielä hehkuttaa, että oon tosiaan 16 vuoden oottamisen jälkeen menossa Glastonburyyn? No, olen. Jeeeeeee.

Tänään julkastiin eka lineup. Check this out.


(Kuvaa klikkaamalla pitäisi päästä Glastonburyn sivuille, jossa voitte sitten kadehtia meikää - kerrankin - suuremmassa koossa.)

Ei paskempaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikä, epäreilua!! Ite kans haaveillu Glastonburysta vaikka kuinka kauan. Nytkin tulee taustalla tv:stä Glastonburyn 2011 koostetta.. Oliko lippujen saaminen kuinka kiven takana?

Sanna kirjoitti...

Anonyymi - Yllättävän iisisti se sitte loppujen lopuks meni, vaikka oli ehkä yks tuskasimmista tunneista se jatkuva sivunpäivitys ja stressaus! Eli ekaks sun pitää rekisteröityä Glastonburyyn, sitte tulee meili et koska liput menee myyntiin. Me kaverin kaa sillon sunnuntaiaamuna ku liput tuli myyntii kokoonnuttiin meillä, ja tasan tunnin päästä oli liput plakkarissa. Se sivu ruuhkaantuu koko ajan ja on ihan painajaista, mut en tiiä johtuko sitte alottelijan tuurista vai hyvästä karmasta et saatii ne tunnissa - nopeemmin ku kaveri oli koskaa enne saanut niitä. Ja oliko 20 vai 40 minsaa myöhemmin ku liput oli sold out. £50 piti maksaa heti kun ne varas, ja nyt ens viikolla sitte loput. Iiih can't wait! (siis sitä festaria, en sitä että pääsee rahasta eroon..)
Toivottavasti sä pääset kans joskus paikan päälle :)