keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Huomenta ¤

Eikö ookkin hieno tuo otsikon aurinko? Ai ei.Tällä aamu lähtee hyvin käyntiin. Oon ite äärimmäisen epämusikaalinen mutta musiikin kuuntelijana todella lahjakas (vaikka kyllä multa löytyy sellasia quilty pleasures -tyyppisiä suosikkeja kans). Töissä kuuntelen aina nme.comin nettiradiota (rakkaus!), ja sieltä usein bongailee kaikkea ihanaa brittityyppistä fiilismusaa. Se tosin johtaa siihen että oon ihan ulalla kaikesta sen hetken mainstream-musasta, tai no indiemaailman sen hetken suosikeista - olin esimerkiks ehkä maailman viimeinen ihminen joka löysi Lykke Lin. Veronica Maggion löysin vähän aikaa sitten, ja yks kaveri sanoi että sen on ehtinyt löytää vasta puol maailmaa mua ennen.

Oon tädin luona yökylässä, samoin kuin pikkusisko, ja eilen Afrikan tähteä pelatessa kyllä taas hyvin huomasi että Sanna on kohta 27 vee. Hirveetä Matilda-serkun, 9-vee, kiusaamista ja härnäämistä, ja koska koko suku on samanlaista, kaikki suuttuu kun vaan yks voi voittaa. Ah lautapelit ♥
(En voittanut ja siksi pitää katkerana kirjottaa siitä tännekin. No mut Afrikan tähti on tuuripeli, pahempi jos ois hävinnyt Trivial Pursuitin tai Aliaksen :D Oikeestaan ainoo ihminen jolle kehtaan hävitä on iskä. Hirveet paineet aina ku joku kysyy että pelataanko!)

Mutta siis joo! Miten pitkän sepustuksen voikaan tehdä aiheesta "Tässä ihana aamubiisi, ja onpa tosi ärsyttävää herätä muualta kuin omasta kodista koska pitää olla hiljaa etteivät muut herää eikä voi kuunnella omaa rakasta Spotifytä"?
(Mähän voisin muuten näihin asiattomiin maraton-postauksiin aina laittaa loppuun tämmösen tiivistelmän.)

Aurinkoa päiväänne. Huomaa että kohta on juhannus, ilmakin on jo tarpeeks harmaa ja viileä suomalaisee keskikesän juhlaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jeee, kivaa ettet aina pimitä multa kaikkea.
niiQ hyvää musiikkia
-JII

Sanna kirjoitti...

Ai AINA! :D Sun pitää lukee mun linkkei tarkemmin ni huomaat et se on sinä ketä pimittää.