tiistai 28. kesäkuuta 2011

VITUTTAA.

Voi jumavittu mitä paskaa.

Niin, hyvä Sanna, kannatti tosiaan ajatella positiivisesti! Oli taas sen arvoista! "Moi vuokraisäntä, mä muutan pois, mun kaveri haluu tosi paljon muuttaa tähän, se varmaan käy, teidän ei tarvi järkätä näyttöjä tai mitään vaan voidaan vaan sopii näin suoraan eikö? (Ja samalla mä voin jättää osan kamoista tänne ja ei tartte jotain pesukonetta kantaa minnekään ja reväyttää selkää)"

Sitten ootellaan, ahdistutaan, ootellaan, tässä nyt meni kuukausi että kaksi miestä päättää kumpi niistä päättää. Kaikki vaikutti paperilla niin selvältä ja hyvältä, et en yksinkertaisesti keksinyt et miks ei onnistuis.

No miehet tunnetusti on hankalia eikä niitä voi ymmärtää.

Mut joo, ei siis onnistu. Nyt voi sitten kuukauden ajan yrittää järkkäillä avoimien ovien hetkiä himassa, toivoa et joku kaveri ottais jotain huonekaluja ja ehkä yrittää myydä siellä huuto.netissä jotain.

Mä tavallaa arvasin et näin käy, koska joku menee aina vituiks, mut se vaan tuntu niin selkeeltä ratkasulta et tuudittauduin siihen virheelliseen turvallisuuden tilaan. Mitä tästä taas opimme?

Ahistaa muutenki ihan hirveesti. Oon kotona kipeenä ja ei jaksais yhtään mitään. Eilen telkkarista tuli mun ykkös-itkubiisi (oon niin vittuuntunut et jaan sen nyt tässä) miljoona kertaa ja sit vaan makasin sohvalla ja itkin. Toi vois kuulostaa hyvältä suunnitelmalta myös tälle päivälle. Paitsi et oon niin kipee etten jaksa mennä kauppaan, mut vessapaperi on loppu, eikä mulla oo mitään mihin niistää. Ah miten hyvin mulla menee. Tekis mieli sytyttää tää kämppä palaa ni ei tarvis miettiä muuttoa (kiva kun nyt kirjotin ton niin eiköhän täällä kohta joku kipinöi ja sitten tota lausetta voi poliisit käyttää todisteena).PS. Hei ihan oikeesti. vittumitäpaskaa. Tiiättekö sellaset päivät ku kaikki kaatuu niskaan ja ihmiset on kamalia ja tekis mieli heitellä tavaraoita?

5 kommenttia:

Essi kirjoitti...

mun oli tarkotus kirjottaa tähän mahdollisimman symppis kommentti, muttei se onnistu koska mulla on hymy korvissa ton tervehdyksen takia, joka avautu kun aloin kirjottaa tätä ! Kannatan siis sen lukemista, piristää kummasti, sen kirjottajan on täytyny olla nero ? =) Mut voi sisko raukkaa, tuu tänne ni mä kokkaan sulle ! Hyvä ruoka, parempi mieli :-) Ja ps. Me laulettiin toi maailman toisella puolen koulun kevätjuhlassa, tai siis oikeastaan siellä lakituksessa =)

Sanna kirjoitti...

Ai mikä tervehdys? Mun aivot on nii räässä etten tajuu :D Mut hei, ajatus on pääasia, siis toi sun ajatus symppiksiydestä eikä mun mikään ajatus, koska mun ajatukset siis on siinä räässä koska oon kipee. No mut joo.
Hei voisit kyl alkaa miettii jo läksiäisten grillimenyytä! Niitä sienii ainaki, ja makkaraa, ja kasvisnyyttejä. Ja leipää. Ja kaikkee. Koska hyvä ruoka = parempi mieli.
Tiltun kevätjuhlissa laulettii se joku toinen perinteinen läksiäislaulu ku ne kutoset lähti, ja se oli niiiiin liikkis, itkein tietty ihan kauheesti. Tota biisii en ois kestäny ollenkaa!
Pus muru <3

Anonyymi kirjoitti...

Hiiohoi! Ihanaa että ajatuksia heräsi. Muistathan kuitenkin että Sannasen hiekkalaatikko, Sannasen säännöt, joten "haista !"#¤ senkin läski!" -kommentit voi mielestäni syödä iltapalaksi. Syöminenhän on kivaa.
toi :D

-Jenni

Ja asiat tuppaa järkkääntyy. Sulla on hampsterikavereita, ketkä ottaa kaikki tavarat :D

Sanna kirjoitti...

Aaah, now I get it! :D Onneks on tollasia hampstereita <3 Tää näyttää kyl edelleen siltä et ois joku romanileiri pystytetty miljoonalle ihmiselle eikä siltä et tääl asuu yks sinkkutyttö, yksin.

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon ton Jennin kaa ihan samaa mieltä! KAIKKI JÄRJESTYY!!!
Laav, Lulululululu