maanantai 20. kesäkuuta 2011

This calls for a cider.

Hei jee! Kolmen kuukauden päästä tasan voin laittaa mun FB-statukseen että "jännittää ylihuomista koulun alkua". Letit sojoon ja reppu selkään!

Tänään on taas hyvä fiilis -päivä. Saattaa johtua siitä että oon siivonnut* koko päivän**. Mietin samalla et mitä kaikkee pakkaan mihinkin ja mitä annan kellekin, ja jotenkin on semmonen iloisen positiivinen (kyllä, MULLA) olo.Jutskailin eilen kavereiden kaa läksiäisistä (eiks tunnu et se nyt on mun suurin ongelma...) ja päädyin siihen et otan sen überkalliimman vaihtoehdon, sen Erottajan Kasinon. Se iski kuitenki muhun heti kun kävin siellä, ja se lois puitteet just semmosille hippaloille jotka haluun pitää. Plus kaverit vannoi et jos laitan juhlakutsuun että vapaaehtoinen maksu, niin kukaan ei pahastu vaan saattaa jopa pari euroo pulittaa.


* juonut siivoussiideriä
** valvonut puol seiskaan ja herännyt kahelta ja aloittanut siivouksen kaks tuntii sitten.

6 kommenttia:

Mama kirjoitti...

Mä en malttais oottaa sun läksäreit <3

Sanna kirjoitti...

En mäkää! Vähän siit tulee parast!

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa et mama vaa odottaa et sä lähdet! heheheheheheh.


-JEME

Sanna kirjoitti...

Nii mäki aattelin eka, mut sit mama onneks oli muualle jättäny sellasii itkukommenttei ni tajusin nopeesti et mama se vaa haluu Fresitaa.

Anonyymi kirjoitti...

MAMALLE FRESITAA!!!! ja kyl mama tahtoo myös ett lähet ku sit voi ikävöidä ja olla onnellinen ku pääsee moikkaa sinne. Nonni. Nyt on sit melkein tippa. Kiva olla töis. Moro.
M.

Sanna kirjoitti...

No hei, sun duunikamut puhuu säälipillusta siellä, ni en usko et pari herkkää kyynelhelmeä on kauheen väärin :)
<3