lauantai 28. tammikuuta 2012

First spring day(s).

Hei jee täällä on ihan kevät! Tekis mieli mennä ulos ja tehä jotain kivaa. Mietein hetken et jos menis tohon paikallisen terassille kirjottelee kirjeitä, mut en kyl tiiä onko tuolla ihan niiin lämmin. Mun serkku poikkiksineen on myös täällä, joten niitä pitäis illalla nähä - kivaa! Ellei käy niinkuin meille yleensä käy eli että kummallakaan ei oo toisen just vaihtunutta numeroa ja sit mennään ihan ristiin.

Olin pari päivää tossa vähän mahakipeenä, ja muutama pitkään odotettu ulkoiluilta meni plörinäks. Harmittaa, mut onneks vielä on kevättä jäljellä.

Kävin äänestää eilen. Suomen suurlähetystö on tuolla vähän eri Lontoossa ku missä mä asun. Siellä filmitähti-Lontoossa missä ajellaan vaan mustilla takseilla ja juodaan cosmoja.Kadulla joku nainen pyysi apua. Sitten se sanoi et kuulostan amerikkalaiselta. Tuli paha mieli. :D

Suomen suurlähetystö oli ihana. Kaikki puhui Suomea, ja jotenkin tuli semmonen kotoisa olo. Et vaikka olis mikä hätä, voin aina mennä sinne. Okei no toi vaikutelma tuli huisan 7 minuutin vierailun aikana, että jos oikeesti menisin sinne aamulla itkemään et auttakaa, sieltä ekaks hyökkäis tappajakoira ja sitten joku murahtais että avataan vast yheksältä.Vanhat metroasemat on muuten ihania. Joissain näkyy vielä seinään tiilillä tehtyjä merkkejä, ja jotenkin tulee semmonen nostalginen olo - hassua kuvitella miten joskus 1900-luvun alussa ne on ähkineet hatut päässä niihin juniin. Tää kuva on Hyde Park Cornerista.Koska olen tuleva mainonnan guru, niin pitää aina vähän haistella tuulia. Mitä helvettiä? Tää ei voi olla sattumaa. Näättekö saman mitä minä? Vai onko vika muka mussa.Äh, vitsi. Ois ihana mennä tekemään jotain jonnekin, mut jotenkin hassusti vaiks on tosi hyvä ja iloinen fiilis niin on vähän semmonen olo et vitsi ku noi Suomen murut ois täällä. Vaklaan niitä FB:stä ja kateilen.

Ihanaa viikonloppua ♥

5 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Vai kevät! Pakko valittaa miten täällä on -20 astetta, tuntuu (siis ihan virallisen säätiedotteen mukaan) -26:lta, ja kovempaa pakkasta on luvassa.

Onko tuo kuva jossa on patsas jossa on hevosia jostain Hyde Parkin kulmalta, Apsley Housen läheltä? Näyttää tutulta :)

Onnea työnhakuun!

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin tää tahtois olla siel kans... :(

L

Sanna kirjoitti...

Soile - vähennän kateuttas kertomalla et täällä pitäis tietty nyt sit alkaa lumipakkaset, miksi oi miksi olin kerrankin positiivinen ja aattelin et kevät on nyt täällä ja terassit kutsuu :D tosta housesta en tiiä mut hyde park oli lähellä, eli eiköhän tää mennyt aika bingo-suoritukseks tää tunnistus :)

Lulu - ♥

Katri kirjoitti...

I wish for more fuck, too! No, wait... fun... :o

Sanna kirjoitti...

Katri - you and me both, darling, you and me both.