tiistai 31. tammikuuta 2012

Ihanat naiset Angelissa.

(Varoitus: saattaa sisältää sellasta too much information -materiaalia.)

Mun kämppikset on ihania. Löntystin illalla keittiöön missä kämppikset K ja A oli keittämässä teetä. Eka lause: Mites Sanna sun menkat, meillä on ihan paskaa?

Jotenkin hauskaa et me eletään samaa kiertoa. Tai tulee semmonen tyttöyhteisö-olo :) Siitä sitten siirryttiin sohvalle juoruumaan, avattiin viinipullo ja bisse, ja päätettiin lähteä paikalliseen. Se oli kivaa. Puhuttiin siellä sitten eläinkunnan seksielämästä ja vähän omistakin. Kämppis A avautu sen kaukosuhteesta ja sanoi että siitä tuntuu et se suhde elää lopun alkua.

Kaiken tän luovan avautumisen jälkeen päädyttiin sitten tähän:(Koti siis myydään kesällä ja ollaan päätetty että pidetään niin monet kotihippalot kuin ehitään.)

Oltiin kämppis K:n kanssa kihertelemässä FB-kutsua kokoon (hei miten voi olla että kun hakee sexy man hakusanoilla googlesta kuvia niin ihan tylsiä paskoja tulee? male-sanalla löyty paljon parempia, mut onneks kämppis K käski hakee tom hardylla. vouvouvou.), kun kämppis A tuli sanomaan et nyt se kaukosuhdepoikkis jätti mut. Kokoonnuttiin kaikki olkkariin juomaan teetä (niinkuin täällä nyt aina tehdään hädän hetkellä), kämppis S oli kans just tullut kotiin, ja oltiin vaan ja puhuttiin paskaa.

Tytöt on ihania.

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Voi että noi on ihania noi sun kanssa-asukit! Miks mulla ei oo ihan yhtä kivoja :D Huomasin bailukutsun, ois kyl kiva tulla!! :) En vaan ikinä uskalla laittaa itteeni varmasti osallistujaks ku sit ainakin tulee jotai ni keikun siinä Ehkässä siihen päivään saakka, haha :D

Voi ei teiän ihana kämppä :( Aiotteko hankkia sit yhessä uuden kämpän? :)

Sanna kirjoitti...

Gaytri - joo hengaa vaan siellä maybe-osastolla jos se sit nostaa todennäköisyyttä et pääset osallistumaan :) Noi tytöt on kyl ihania, en voi uskoo tätä mun tuuria kun mua on aina ahdistanut ajatus siitä ettei asuis yksin vaan muitten kaa, ja sit tää onkin ollut nii kivaa. Jep, on puhuttu yhen noista tytöistä kanssa et etitään yhessä, kun molemmilla on kuitenki pari vuotta ehottomasti jäljellä ainaki Lontoota. Noi kaks muuta miettii uusia tuulia muutenkin.