keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hoodit haltuun.

Huh hellettä (mitenköhän monta kaksi-sanaista lausetta sitä keksiskään joissa molemmat sanat alkaa h:ll?).
En ole niitä tyyppejä jotka valittaa jokaisesta säätilasta - valitan yleensä vaan helteestä, koska en tykkää siitä ikinä. Kivaa hikoilla ja puuskuttaa. Ei edes tuule. On vaan tuskasta.


Tässä oon ehtinyt jo vähän tutustua uusiin paikkoihin tällä uudella alueella. Tää on siis Caledonian Roadin tubeaseman vieressä, oiskohan virallisesti Hollowayta? Kentish Town ja Camden on myös lähellä. Alue vaikuttaa sitä kivemmalta mitä enemmän siihen tutustuu - lähellä on isoja teitä joiden varrelta löytää vaikka mitä kivaa, ja kuitenkin tää alue missä koti on, on sellasta ihan asuinaluetta. Viihtyisää mut välillä vähän jännää, näin esim. tossa yks päivä ekan pidätyksen kadulla.

The Unicorn on mun uus rakkauspubi. Siihen kävelee ehkä viis minuuttia. Tärkeintä on se että tuoppi maksaa £2.80. Eikä oo ees häppärihinta! Siellä oli myös hauskankuulosia shotteja, muutaki ku sitä ikuista jekkupommia. Aattelin ekaks kokeilla melonin ja toffeen makuisia. Tuolla on iso terassi ulkona, ampumispelejä ja usein livemusaa. Se on muuten vähän kuin mikä tahansa peruspubi, mutta sitten iltaisin siitä tulee sellanen heviluola. Ei ihan mun juttu mutta siis mainitsinko jo ison terassin ja ne halvat tuopit?

The Lord Stanley on myös ihan lähistöllä, käytiin kämppiksen kaa syömässä sunday roastia sunnuntaina. Aivan ihana paikka! Kadulla oli pöytiä, sisätila oli iso mutta viimeinen silaus oli hurmaava takasisäpiha. Kattokaa nyt! Ja ruoka oli tosi hyvää, ainoo vaan että toi liha oli aika läskistä=epäilyttävää, enkä muutenkaan oo mikään suurin lihansyöjä. Roastissa vaan noi lisukkeetkin on niin herkkuja.
Canal 125 on ihan Regents Canalin varrella eli idylliä piisaa sielläkin. Siellä sai just niitä Pimm's-kannuja!

Paul on uusi löytö sitten duunin lähellä Barbicanissa. Meillä on töissä taas se vaihe kuusta että soitettavia ihmisiä on vähän, eli me taukoillaan aika paljon. Toi on niin symppis kahvila missä on ihana henkilökunta. Yks tyttö sanoi mulle kun kävin pari kertaa muutaman päivän viiveellä että ihanaa kun tulin takas. Oon kokeillut quichejä eli niitä piirakoita - nam!! Suussasulavaa ja yhestä tulee helposti täyteen. Yhtenä kuumana päivänä kokeilin myös frappea, joka sekin oli virkistävää.Museum of Londoniin eksyin puolestaan tänään, taas kun vähän taukoilin töissä. Se on myös tuolla Barbicanissa, ja kuten moneen muuhunkin Lontoon museoon, sinne oli ilmainen pääsy. Ei mun suosikkimuseo Lontoossa, mutta ihan mielenkiintoinen. Lontoon historia muinaisuudesta nykyaikaan tulee hyvin esille, mua tosin ei hirveesti kiinnosta ne muinaisasiat ja esineet niin aika nopeesti ton käveli läpi. Vanhemmasta historiasta tykkääville suosittelen ehottomasti, ja on se ihan ookoo paikka, omaa sydäntä lähellä on kuitenkin esimerkiksi Imperial War Museum ja Britain at War (ai miten niin sotaisa Sanna?).


+ Bonuksena on vielä pakko hehkuttaa kodin ja Unicornin puolvälissä kätevästi sijaitsevaa pitseriaa, oiskohan Pizza Direct. Kolme vapaavalintaista täytettä pieneen pannupitsaan sekä tölkki limua irtoaa kolmella punnalla. Ah.

Ei kommentteja: