lauantai 11. elokuuta 2012

Pimppaa mun sohva!

Jeee, lauantai, ja kohta lähen näkee uni-kavereita jeee. Ei olla nähty koko kesänä ku kaikki on huidellu ympäri Eurooppaa. Mutta nyt silmissäni loistaa jo jaettu Pimms-kannu, mmmm. Sitten äkkiä kotio kattelemaan keihäsfinaalia ja etenkin uimahyppyjen finaalia. Ei terrrve. Mun uus lempiurheilulaji. Kuolasin sitä aamulla ja kävin hakee tyttökämppiksen kans kattoo sitä, ja yhessä sit kehrättiin niitä jamppoja oltiin otettuja miten niin hieno ja vaativa urheilulaji se on.

Kävin keskiviikkona hakemassa vanhasta kämpästä kaks painavaa kassia lakanoita ja tyynyjä (oli muuten antoisaa raahata niitä toi tunnin kävelymatka himaan, etenkin ku jalassa on taas joku rakko. Miten helvetissä saman koon Conssit vaihtelee värien välillä niin paljon et miten hyvä niil on kävellä?!). Aattelin tosiaan tuunata sen mun patjan löhösohvaksi.

Kuten kaikki mun projektit, tääkään ei lopulta näyttänyt ihan niin priimalta kuin mun ajatuksissa, mut ajannee asiansa ainakin toistaiseksi. Ja hei oli täysin ilmainen! (Okei yhestä koristetyynystä maksoin varmaan Primarkissa nelisen puntaa joskus aiemmin.)

Alkutilanne:


Tarvikkeet:
- iso lakana
- tyynyjä (ilmaiset entisestä kämpästä)
- tyynyliinoja (ilmaiset entisestä kämpästä)
- ihana tilkkupeitto (kiitos käsityötaitoiselle kaverille lahjasta)
- koristetyynyjä (toinen tyynyyn itse investoitu, toinen saatu lahjaksi)


Sitten lopulta näyttää tältä. Siihen on hyvä lösähtää yövieraiden tai väsähtäneen Sannan jos sängylle on liian pitkä matka. Toi patja on vielä sellanen kivan kova ja tukeva, eli siinä on hyvä istua, ja sitten vaa kasailee selän taakse tyynyjä.
Tervetuloa kyläilemään!

4 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

Ihana! Mun teki mieli lösähtää samantien, eli hienosti suoriuduttu rojektista!!! Hauskaa Pimmseilyä, meitsi korkkaa sangriaboolin änyyteeny!

Sanna kirjoitti...

Jesh, mission accomplished! Tuu losähtää! ah sangriaa mmmm.

Satu kirjoitti...

Sohvasängystä tuli hieno :)

Sanna kirjoitti...

Satu - Kiitos! Ihan kutsuvalta se näyttää, en tiiä oiskohan tuolla vähän matalammalla ja nurkassa pikkasen viileempi kuin sängyssä koska tää ullakkohuone on nyt helteillä ollut ihan sietämätön. Vain vihta puuttuu!