maanantai 6. elokuuta 2012

Ullakkoasukki.

Tervehdys rakkaat ihmiset!

Terveisiä Suomesta. Oon dokannut ja mässännyt ja nauttinut kolme viikkoa. En ottanut yhtään kuvaa koska keskityin vaa fiilistelyyn. Oli parasta.

Ja jumalautsi, meikä on kyllä oman elämänsä superihminen. Tai supermuuttaja. Tulin keskiviikkona takasin ja suoraan lentokentältä lähin muuttohommeleihin. Torstaina sama touhu jatkui, ja nyt sitten huone näyttää niin valmiilta kuin mitä sen hetkeen saan - täytyy ostaa viel kaikenlaista, mutta rahatilanteen takia se lienee sellanen puolvuotis-projekti ainakin.


Tiiän että palatte halusta nähä sneak peakia, niin aattelin nyt sen teille suoda. Olin niin fiilareissa et sain taas kuvailla mun iPreciousilla että unohdin sinne ja tänne jotain roskia ja rättejä joita en jaksanut siivota.

Takaovessa on tarra joka heti kertoi et nyt ollaan Kotona.
Tykkään ite ihan hirveesti. Tää huone on IHANA, talo tuntuu kodilta ja mun kämppikset on kivoja. Meitä asuu siis mun lisäks kaks poikaa, jotka molemmat tunsin/tiesin etukäteen. Ja kolmas asukki on itse asiassa mun vanha kämppis siitä ekasta kämpästä. On tosi hyvä fiilis täällä. Pitäis lähtee seikkailee ympäri tätä aluetta että sais uudet hoodit haltuun, mutta ehkä sen kerkee sitten tässä ajan kanssa.
Tähän mennessä poikien kaa asuminen on ollut riemua: etenkin kun toi toinen on IT-nörtti ja meillä olkkarissa on kaiken maailman media centerit että tietsikka näkyy telkusta ja sitten siihen on ladailtu hirmu kasa leffoja ja sarjoja. Voi vaan vinkkaa kämppikselle että mikä inspais niin kohta se on jo koneella.Yritän tehä sellasen näin löydät kodin -postauksen kohtsillään. Sit pitäis varmaan avautuu ei niinkään lomasta, vaan fiiliksistä sen aikana ja jälkeen koska tästä nyt kuitenkin on muodostumassa mun terapiablogi. Ja tosiaan, duunissa oli vähän paskoja uutisia eli täytyy ottaa asiakseen taas toi projekti työnhaku. Voi perse. En saanut potkuja tai mitään, mut ne on päättäneet että ei-natiivit ei enää saa tehä brittipuheluita, eli mun työpäivät tippu taas siihen 4.5 tuntiin. Nais. (Sarkasmi-kyltti)

Miten teillä menee?

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihana koti! Onnea uudesta huoneesta :)))

Ja PLAAAAH PASKAT, etta laski sun tunteja :(

Jamy kirjoitti...

Ihana koti! Oon vähän kade. Tai aika paljonkin.

Paska juttu duunin suhteen :( , et löydät pian jotakin vähän stedimpää!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tynansanger.com/uploaded_images/sarcasm_detector-710628.jpg <3

Sun kämppä näyttää ihan sun näköseltä <3 Onneks koht päästään kyläilee!!!!!!!!!

L

Sanna kirjoitti...

Hanna - Kiitos! On kyllä ihana :) Ja on kyllä paskaa et laski tunteja, mut mä yritän ajatella et tää on taas joku Suuri Kohtalo josta seuraa sit jotain hienoa eli vaikka paras uus työpaikka. Pitää toivoa. Tiistaisin jaksaa. :D

Jamppa - Khihiii, mut kohta sä pääset kyläilee varmasti! Alat vaa kyttäilee jo lippuja!

Lulu - Hahahaa paras :D Kohta nähään, ens kuussa jo <3