keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Hirveä ilo ja korttelibileet.

Varoitus: Sisältää sumeita ja huonolaatuisia kännykkäkuvia.
(Pitäis ehkä laittaa tää joka postauksen alkuun...)

Viime perjantaina oli vähän parasta! Yks mun lempparibändejä, Bloc Party, oli keikalla Earls Courtissa. En oo ennen nähnyt niitä livenä ja voi pojat, mikä keikka! Olin positiivisesti yllättynyt siitä että laulaja-Kele otti niin paljon kontaktia yleisöön. Ärsyttää ja harmittaa ihan suunnattomasti bändit, jotka ei puhu yleisölle mitään, se on niin aliarvioivaa ja epäkunnioittavaa. Keikalle oli ihan mahtava fiilis, ihan ku ois ollu festareilla. Ne veti kaikki parhaat biisit, ja siellä sit "tanssein" sydämeni kyllyydestä. Visuaalisesti keikka oli mieletön, upee valoshow ja screeneissä oli nähty vaivaa - ei ollu pelkät kankaat vaan kuvaki vaihtu keikan mukana, tai ne kuvan efektit.Paikkana toi Earls Court kiilas kyllä yhdeks suosikkipaikaks keikkailla: vaikka ne ottaa vesipullon pois (oon jo tottunu siihen ni en panikoi siitä enää niin paljoo), niin tuolla sentään oli hyvät tupakointialueet jonne pääsi heti. Bliss! Joissain paikoissa ne ei päästä ihmisiä ulos ollenkaan ennen ku pääbändi alottaa. Keikan jälkeen oonkin ollu ihan BP-taivaassa ja kuunnellu vaan repeatilla niitä.

Tää biisi sopii hienosti tähän hetkeen: It's so cold in this house.Meidän boileri tosiaan hajos viikko sitten ja on ihan hemmetin kylmä. Anteeks kirjotusvirheistä mut en tunne mun sormia enää. Oottelen just korjaajasetää, vihdoin, se tulee kätevästi välillä klo8-13.

Yks superkiva ylläri tolla keikalla oli lämppäri: The Joy Formidable! Aaaah! Oon tykänny niistä vaiks kui ja kauan, varmaan täälläki tainnut pakkosyöttää (pakkosoittaa?) niitä ja miettiny niidenkin keikkalippujen ostamista mut nyt ei tarvi kun ne tuli tollee kaupan päälle :) Ois kiva nähä ne jossain festareilla, tolla niiden keikalla oli äänentoisto aika paska ja basso ja kitara vaan kuulu läpi liikaa. Mut oikein hyvä ensikosketus livebändiin.Ainoa miinus siitä et hukkasin rakkaan mustan kaulahuivin :( Sellasen tuubihuivin. Salaiset ihailijat, lahjuksia otetaan vastaan!

Ei kommentteja: