perjantai 8. helmikuuta 2013

Suuri ja mahtava elämäni.

Äh, en viitti ees sanoa enää että "sori hiljaisuudesta" tai etenkään et "yritän jatkossa olla ahkerampi". Tällasta tää on.

Mutta kiitoksena siitä että joku ehkä joskus vielä eksyy tänne, niin en tehnytkää sitä perinteistä Sanna stressiavautuu -postausta vaan tällasen ihanan kännykkäkuvapostauksen kivoista jutuista! Tai siis pari kivaa juttua mitkä on piristäny tän henkisesti hajottavan 2013 alkupuolen aikana.

Noi kuvat on siis tollasia aika paskoja kännykkäkuvia. Siitä vois päätellä että niitä ei ole otettu uudehkolla iPreciouksella. Ai miksi, kysytte. No koska tasan viikko sen jälkeen kun sain sen toisen korvaavan puhelimen niin se pöllittiin. En ollu ees kännissä.

Sanna 0 - Lontoon iVarkaat 3.

Tänään oli palkkapäivä. Ostin puntakaupasta koulutarvikkeita ja oon ihan fiiliksissä. Niiden innoittamana tämä perjantai-ilta kuluukin kotona: ekaks lajittelen luentomatskuja kivasti tonne kansioon, ja sitten seuraavaks ompelen irronneen napin villatakkiin kiinni ja korjaan vähän yhtä toista. Sitten ku ne on tehty, mietin hetken että hitto oon kyllä maailman paskin ompelija. Sen jälkeen meenkin nukkumaan jotta jaksan sit huomenna herätä ajoissa kirjastoon.Ostin myös uuden hammasharjan ja tahnan, ja pesin äsken hampaat ihan vaan huvin vuoksi. Yks ärsyttäviä arkiasioita on tyhjä hammastahnatuubi mitä joutuu puristamaan ihan tuskassa et sieltä jotain tulis. Samaisesta puntakaupasta ostin myös käsirasvaa mikä tuoksuu hyvälle. Toinen arkiasia mikä mua ahdistaa on kuivat kädet. Raah raah.


Parin viikon päästä perjantai-ilta tosin näyttää vähän erilaiselta. Niin niin, valitan aina ettei oo rahaa; tän lipun taisin ostaa lokakuussa kun rahaa vielä oli. En oo koskaa nähny BP:tä ja oon niiiiiin fiiliksissä!

Tällanen perjantai oli pari viikkoa sitten. Sillon meni selkeesti paremmin kuin tänään, koska oli ees poppareita ja alesiideri. Siis ei sellanen bisse-alen ja siiderin sekotus vaan halvennuksessa oleva siideri.Kaveri antoi luennolla pääsiäiskarkin. En yleensä tykkää Maltesereista mut toi oli hyvää - ja makeinta oli ehkä koko ele. Sama tyttö teki meille taivaallisia suklaamuffinseja ryhmätyötapaamiseen, ja otinkin niistä hienon kuvan, mut kolmisen tuntia sen jälkeen se puhelin varastettiin.


Pari kuvatonta ekstraa vielä:

♥ Iholla - etenkin eilinen Paavo-kisun kiipeyskohta. Bless! Itkin ja katoin sen joku kuus kertaa. Aion mahdollisesti palata siihen useasti.
♥ Huominen jälkijoulu-kotibileet Suomi-hengessä.
♥ Äsken tullut vahvistusmeili et saan bursaryn (oisko joku stipendin tapanen tai apuraha tai joku) tänäkin vuonna. Pystyn maksaa vuokran ja Glastonbury-lipun. Itkin taas.

Mitä kivaa teille kuuluu?

4 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

Propsit Paavon kiipeemisestä <3 Ehkä viikon itkettävin! Ja hei, SUPERISTI onnea bursarysta!!!! Ihanaa <3 Kyllä ne asiat aina jotenkinpäin järjestyy!

Kivaa lauantaita <3

Tulipas monta sydäntä.

Sanna kirjoitti...

Jamppa - Sydämet on hyvästä <3 Ah Paavo! Onkohan sillä viel Facebookissa jotai fanisivua? Nyt oon nähny sit kissoist vaa unta monta yötä. Joo, tuli eilen kyl aika sellanen euforinen fiilis et vihdoinkin tapahtuu jotai hyvää ja pieni kivi ees tippuu harteilta.
Kivaa lauantaita sinne kans, toivottavasti ei oo paha darra <3

Anonyymi kirjoitti...

Onneks mä en oo käyny lukee hetkeen, ku nyt ku tuli sua ikävä ja en jaksanu enää fb:ssä stalkkailla ni luin tääl kaikki (hurjat kolme) postausta <3

L

Sanna kirjoitti...

Lulu - <3 Hahah, siinäpä sitä sitte makeaa mahan täydeltä! Ei se määrä vaan se laatu, tosin täältä ei löydy kumpaakaan.