torstai 28. helmikuuta 2013

Museum of Brands, Packaging and Adveritising.

Varotus: Hirvee kuvaspämmi, ja ne on kaiken lisäks huonolaatusia.

Jee! Vihdoin kävin museossa jonne oon halunnut ehkä vuoden: Museum of Brands, Packaging and Advertising. Sijaitsee ihanalla alueella Notting Hillissä (lähimmät tubet Ladbroke Grove ja Notting Hill Gate).
Meillä on tällä viikolla koulussa activity week, eli perusluentoja ei ole vaan kaikkee erilaista ohjelmaa. Päästiin tonne museoon sitte koulun kaa tiistaina, ei onneks ite tarvinnut maksaa (yleensä liput on rapiat £6).Tykkäsin ihan hirveesti! Erilaisia pakkauksia oli ihan 1800-luvulta asti, ja mieteinkin että miten ne ees saa noita haltuunsa - onks joku kurkkupastillirasia kulkenut vuosikymmenet, tai jopa -sadat, suvussa ihan siltä varalta että se on joskus muinaisaarre?

Muutenkin päivä oli ihan loistava, tuntu siltä et ois ollu luokkaretkellä! Mukana oli meijän kurssin ne hyvät tyypit, ja mulle ainakin toi et kävi vähän Länsi-Lontoossa eli ei-niin-tutuilla hoodeilla, ni se tuntuu aina siltä et ois jossain ulkomailla tai lomalla. Mentiin sitte tosi kivaan pubiin samalla alueella, ja tollaset ex tempore -päivähuppelit seurassa jossa saa vaan räkättää koko ajan, tuli kyllä tarpeeseen. Oli kiva hengailla enemmän noiden tyyppien kanssa, tietty omien kavereiden kanssa tulee oltua usein mut just sellasten tyyppien kanssa kenen kaa on samalla kurssilla mut luentojen ulkopuolella ei pidetä mitään yhteyttä. Mahtava päivä!

Ei kommentteja: