keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Go see a movie and discuss it with your friends.

Semmonen tehtävä yhellä kurssilla. Onneks mun kämppikset oli heti valmiina auttamaan, ja päätettiinki ettiä joku oikein spesiaali leffa et voi sit nappailla irtopisteitä opelta :)

Pitkän pähkäilyn jälkee päädyttii menemään ICA:an eli Institution of Contemporary Arts. Aika pähee paikka! Kävin vaa tuolla leffateatterin puolella, lippu oli £10, mut tekee kyllä mieli mennä toistekkin.

Leffaksi valikoitui L'Amour Fou (se on ranskaa ja tarkoittaa ehkä rakkaus jotain, tai jotain rakkaus, no rakkautta kuitenkin) joka kertoo Yves Saint Laurentista ja erityisesti sen ja kumppaninsa rakkaustarinasta. Se oli tosi koskettava ja ihana, olin ihan täpinöissä guuglailemassa YSL:stä kaiken mahollisen ku pääsin kotiin. Tiiättekö kun on nähnyt hienon leffan, tai no dokkarihan toi oli, ja elää vähän aikaa ihan siinä maailmassa ja sen pauloissa?


Leikin samalla vähän turistia kun talsittiin tuolla turisti-Lontoossa.Keskustelu-osuus hoidettiin Stradassa, joka on italialainen ravintola. Söin vuohenjuusto-artisokkapitsaa, josta huonona bloggaajana en ottanut kuvaa. Toisaalta se ei ollut hintaansa nähden ihan super-premium, että tokkopa tuo haittaa.

Hei huomaatteko miten tää postaus ei kuulostanut yhtään mun kirjottamalta?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Fou on hullu :D Mä voin kato pätee näillä nykyään :D

Kelaa, ylihuomenna. YLIHUOMENNA!

Lulu

Sanna kirjoitti...

Onneks on tommone etevä ystävä :) YLIHUOMENNA IIIIIIH!!!!

riri-peikko kirjoitti...

kyllä mun mielestä vaan kuulosti ihan sulta :D vaikka jotenkin se oli niin ei-sua kun sä tykkäsit ranskalaisesta rakkausleffasta, mutta mitäs siitä ;D

Sanna kirjoitti...

Hahah, totta. Mitä helvettiä? Mun pitää vähän keskustella itteni kaa näistä ranskalaisista rakkausleffoista.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt toi ylihuominen muuttui huomiseks!!! :D

L