torstai 3. marraskuuta 2011

Lykke Li ♥

Kävin tiistaina iki-ihanan Lykke Lin keikalle suomalaisen koulukaverin kanssa. Parhautta! Lykke tosiaan perui keikan Flowssa, joka muuttui samalla paskasta tosi paskaksi.

Keikka oli mun uudella lempparivenuella Roundhousessa. Paikka on siis, yllättäen, pyöreä talo. Akustiikka oli loistava, happea riitti, ja en tiiä onko ne lattiat viistot mutta jotenkin taaempaakin näki kivasti.Bisse maksoi £4 mikä on yllättävän järkevä hinta, ja polttaa sai terassilla (tällasella tervakeuhkolle on aina tärkeää et miten helposti pääsee röökille) samassa tasossa ku keikkapaikka (nii ja bissen sai viedä ulos). Yllättäen mun kamera oli parempi keikkaympäristössä kuin koskaan ennen, niin nyt on ihan kuviakin keikasta joista melkein jopa tajuaa jotain!Keikka oli mahtava. Lykke oli ihana. On niin parasta mennä keikalle kun tietää et mikä vaan biisi tulee, niin se on tuttu ja hyvä.2 kommenttia:

riri-peikko kirjoitti...

sitä juuri! jos menee keikalle on pakko tietää kaikki biisit, muuten tunnelma latistuu.tai no ehkä yks voi olla tuntematon että saa jotain uutta mutta se siinä :D

Sanna kirjoitti...

Totta! Mä käyn yleensä just tasan samojen lempparibändien keikoilla, tietää et osaa kaikki biisit. Mut pari kertaa on kyl käyny niinki et tuntee esiintyjältä pari biisii, menee muuten vaa hengailee, ja sit onki ihan supermahtava keikka ja innostuu siitä ihan uudella tavalla :)