torstai 17. marraskuuta 2011

The only way is Essex!

Viime perjantaina lähettiin pienelle roadtripille kämppisten K ja E kanssa. Suuntana oli Essexissä sijaitseva Southend-on-Sea, josta kämppis K on myöskin kotoisin. Syy reissulle oli hyvä (siis eihän me todellakaan menty sinne niitten peliluolien takia!): käytiin K:n kaverin järkkäämässä hyväntekeväisyysjuhlassa, jonka tuotot menee raiskaustukikeskukselle.Matkalla oli jännittävää! Yritettiin poseerata kaikissa kuvissa semmonen paras peliluola-ilme päällä (varmaan tarpeetonta sanoa etten voittanut yhtään mitään).Essexillä on täällä vähän semmonen Kerava-maine. Anteeks vaan keravalaiset mut en osaa muutenkaan sitä kuvailla. Southend on pikkuinen merenrantakaupunki, jossa on huvipuisto ja peliluolia ja rantaa, eli vähän ku joku Flamingo mut vaan rannalla. Harmi et kun saavuttiin perille oli jo pimeetä, täytyy tehä päiväretki kans että saa kuvattuu ne hulppeet vuoristoradat. Kaupunki oli kyllä söötti, ihania taloja, just semmonen paikka missä Agatha Christien kaikki kirjat tapahtuu.

Päiväreissu oli tosi kiva. Jännä kerranki pukea ykköset päälle. Ihmiset oli mukavia, swing-bändi oli kiva, kalja oli hyvää, sitten siellä oli arpajaiset ja oisin maailman eniten halunnut ton yhen taulun.

Vika juna Southendistä takas Lontooseen oli... no millasia noi K-junat yleensä on. Mut selvittiin hengissä!Käytiin lopuks vielä kämppis E:n kanssa Liverpool Streetin aseman lähellä olevassa pubissa, Dirty Dicksissä - ihan vaan ton nimen takia. Se oli kyllä just sellanen horror-lihatiski hetki ennen pilkkua, ja ihan kyllä melkosen dirty muutenkin.7 kommenttia:

riri kirjoitti...

nyt pakko kysyä kun kaveri kysy tätä multa kerran enkä tienny vastausta: onko ne sun kämppikset siis suomalaisia vai brittiläisiä?
hm, öinen kaupunki ja sen öiset valot, nättejä kuvia ^^ säkin olet niin nätti ja ilosen näkönen

Sanna kirjoitti...

Kiitti muru :) No siis noita tyttöjä on kolme, kaks on brittiä ja yks on suomalainen. Se suomalainen asuu meillä pari kuukautta, kun romanialainen kämppis on Saksassa poikkiksensa kaa. Et kohta ei sit oo suomalaista enää.

riri kirjoitti...

oh, I see

Sanna kirjoitti...


Kysy lisää muru jos joku on jääny ihmetyttää!

Irina kirjoitti...

heh, mäkin oon käyny dirty dicksissä kaljalla ihan vaan nimen takia! :-D päiväsaikaan tosin ihan ok mesta :-)

evelyn kirjoitti...

haha kaikki tietää mitä noi k-junat on haha ihan mahtavuutta :)

Sanna kirjoitti...

Irina - joo pitääpi käydä testaamassa päiväsaikaan kans!Hhahah, en tiiä meneeks kukaa sinne mistää muusta syystä, toi on vaa nii mainio :D

Eve - ne on kyl jo niin legendoja :D