maanantai 21. marraskuuta 2011

Where the f*ck is Finland?

Perjantaisissa kotipippaloissa oli teemana kotimaan stereotypiat. Aika ja budjetti ei riittäneet joulupukkiasun metsästykseen, ja jotenkin vaikka se metsästäjäasu Halloweenilta ois varmaan ollut ihan suht suomalainen, aattelin et kiva mennä ilman partaa kerranki bileisiin (sit joku multa kyselikin illan aikana et missä mun parta). Tein sitten vaa tommosen paidan, ja aattelin et juon paljon, niin siinä teille suomalaista.Kaks kurssikaveria järkkäs tupaantuliaiset Finsbury Parkissa. Suunnistin sinne keikalta, ja pakko sanoa et kyllä kuumotti illalla yksin tollasessa paikassa. Se kuuluu Hackneyyn eikä varmasti oo Lontoon pahin paikka todellakaan, mut kyllä mua vähän jännitti pimeellä suunnistaa paikkaan josta en tiennyt mitään. Kadulla huusi joku hullu ja tappajakoira juoksi vapaana. Sitten ku vihdoin löysin oikeen talon (sellanen tiiättekö kerrostalo jossa käytävät on ulkona), en tiennyt mistä ovesta mennä sisään, muistin vaan et neloskerros. Puuskutin sinne, kuuntelin huutoääniä ja lapsen itkua joka kantautu käytävään, ja jännitin. Pääsin ylös niin yhtäkkii pimeestä kuulu ääni et mitä sä etit, siellä istu joku mies. Se oli kyl ihan mukava eikä esim. puukottanut mua.Kun sit vihdoin pääsin sinne bilekämppään, niin ai että se oli hieno ja ihana, ihan jotain muuta mitä ulkoasun perusteella ois voinu oottaa! Kaikki mun lempparikurssikaverit melkein oli siellä, ja oli ihan superhauskaa. Ei olla kauheesti nähty viime viikkoina kun kaikki on tapelleet kurssitehtävien kanssa (perjantaina oli palautus ja muutaman kanssa sovittiin et palautetaan ne yhessä ja mentiin sit muutamille meidän vakkaribaariin), niin oli tosi kiva taas hengata.Kotibileet on kyl mahtavia. Booli oli hyvää, sisällä sai polttaa, ja kurssikaverin soittolista oli ihan parhautta. Mun luokalla on semmonen supernätti saksalaistyttö, just sellanen blondi, josta en ekaks hirveesti tykänny kun se puhu niin paljon (ja olin vähän kateelline, luonnollisesti), mut nyt kun ollaa tutustuttu ni se on ihan mun lempparityyppejä. Me ollaan tosi samanlaisia monessa jutussa, mitä ei ikinä uskois, ja vietettiinkin iso osa illasta sen soittolistan vieressä - kumpikaan ei osaa soittaa biisiä introa pidemmälle kun sit löytyykin jo seuraava parempi biisi. Ollaan aika rasittavia varmasti :D Sen poikakaveri on tosi kiva, se on käynyt Suomessa pari kertaa. Kiva kun jotenki kuulee usein noista kavereiden poikkiksista niin sit just toi ja mun yhen parhaimman kaverin poikkis on kans tullut osaks meidän ryhmää. Sitte mun toisen "bestiksen" poikkis ois kans kiva nähä, mut se asuu eri kaupungissa.

Ne kenen pippalot noi oli, niin oli meidän kurssilta ranskalainen poika (johon mä löysin nyt ihan uuden yhteyden kun näin sen soittolistan) joka on supermukava, ja aika söpö, ja sit saksalais-ecuadorilainen tyttö josta en kans aluks tykännyt yhtää, ja välillä koulussa se ärsyttää mua, mut tykkään siitä aina enemmän ku oon vähän jutellut sen kaa koulun ulkopuolelta. Sitte on vielä yks poika josta luulin et se on ihan britti, mut se onkin muuttanut Ugandasta vast vähän aikaa sitten. Suurin mysteeri meidän porukassa onkin nyt et mihin päin se kumartaa. Tai siis tajuutteko :D Sitten on yks ruotsalainen tyttö ja ranskalainen tyttö, jotka on ihan parhaita, ne on niin nättejä mut silti just sellasia herttasia ja hauskoja. Ja ne kaks kenestä aiemmin oon täällä puhunu, ketkä on ne mun "ykköset" on ne kaks brittityttöä. En kyllä tiiä et kiinnostaako ketään, ja vähän hankala ku ei viitti nimillä ja naamoilla ainakaan vielä puhua, mut aattelin et ehkä teist ois kiva kuulla millasessa porukassa hengailen täällä.

Toisen kurssikaverin, walesilainen poika joka on ehkä maailman kiltein ja sulosin tyyppi, kaa päästiin oikee henkevälle tasolle, ja suunniteltiin et tehään 1.12. ku on maailman aids-päivä ni jotain kivaa koulussa, tai no ei kivaa mut jotain valistavaa, koska me molemmat ollaan aika ehkäisyfriikkejä, tai siis sellasia saarnaajia. Saas nähä miten paljon me nyt sit arkena saadaan aikaan :D

Yhessä välissä, oisko kello ollut neljä, lähettiin yhen jampan kanssa ettimään lisää kaljaa ja röökiä, ja törmättiin kolmeen kettuun! Siellä ne juoksenteli kaduilla, tää on nyt kolmas kerta ku nään niitä. Ne näyttää ihan söpöiltä koirilta (ja huom. mähän en siis oikeista koirista ees tykkää).

Sit jatkoiltiin syömällä jäätelöä ja kattomalla ihan parasta stand-uppia (Chris C.K.) johonkin seiskaan asti, kunnes vika ylhäällä olija lähti nukkumaan ja siitä sitten hoipertelin himaan, jonne pääsin klo 8. Onneks menin päivittää FB-statuksenkin ni voi ihmiset sit jeesustella siel Suomessa :D


Vitsi oon ihan kotibile-fani. Edullisempaa ja niin paljon kivempaa. Vähän nyt jännittää ku ollaan tunnettu pari kuukautta koulukavereiden kaa, ja joistain tyypeistä keistä tykkäsin alkaa paljastuu mälsiä asioita. Toivottavasti suurimman osan kanssa pysytään kavereina, pitkäänkin, meillä on kyllä aika mahtava porukka - toivottavasti siihen ei nyt ala muodostuu mitään pikkuklikkejä mitkä alkaa sotimaan.

(Kuvituksena lähinnä kuvia siitä hetkestä kun oli vaan minä, soittolista ja peili yksin huoneessa ja yritin kuvaa mun paitaa. Lupaan että kysyn tyypeiltä lupaa kuvien julkaisuun ni ei tartte katella mun naamavärkkiä koko aikaa, tai niitä huonoja Paint-sensurointeja. Maisemakuvat on aamulta ku lähin suuntaa kotia kohti, eksyin, ja hengailin vaan aamuraikkaudesta nauttien ja kiroten hukkaamaani Oyster-korttia.)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä jeesustelin :)

<3

L

Sanna kirjoitti...

Sä ja kaikki muut <3

riri kirjoitti...

ketui ei uskois koiraeläimiks kun ne on niin jotenkin erilaisii ku koirat :) bileet kuulosti hauskoilta ja varmaan olikin.

Sanna kirjoitti...

Nii on! Mä kun pelkään niit rekkuja mut noi oli tosi södejä <3 Ja joo, oli hauskaa :D Ootappa vaa ku tuut tänne ja oot täysikänen!

Sanna kirjoitti...

Nii on! Mä kun pelkään niit rekkuja mut noi oli tosi södejä <3 Ja joo, oli hauskaa :D Ootappa vaa ku tuut tänne ja oot täysikänen!

Anonyymi kirjoitti...

mäki jeesustelin, ku susta on tullu kauhee kreisipailaaja, mut se on hyvä et tollee viel parikymppisenä jaksaa ku ei tälläset vanhat tädit, ketkä on lähempänä kolmee kypää..

tee jiihoo.
hali oot rakas.

Sanna kirjoitti...

Jiihoo - joo, tällee nuorena jaksaa, mut ymmärrän kyl et jos 13.vuoden päästä o 40 vee ni ei enää oikei jaksa :/ Pus oot rakas kans <3