keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Moi sanoi ajatus kun virtaamaan lähti.

Keskiviikkoisin on aina vähän hankalaa. Meillä on mainontakurssi ja siellä aina käsitellään kaikkia mainoksia, niinku suklaata, bisseä ja tänään jäätelöä. Puhuttiin Ben&Jerry'sistä pari tuntia. Pakko oli rientää kauppaan heti koulun jälkeen. Nyt sattuu :(Mulla taaskaan mitään asiaa oo. Pitäis tehä koulun lehteen vika artikkeli StAR-studenteista eli opiskelijoiden edustajista. Tai mitä ne ois, vähän niinku lukiossa oli oppilaskunnan hallituksen edustaja joka luokalta. Mäkin oon semmonen ja oon siitä tosi innoissani. Lukiossa mut äänestettiin ekana meidän luokalta sinne, mut sanoin etten suostu, ja harmittelen sitä edelleen. Paikkaan sitä nyt sitten :)

Mä oon aina haaveillut et pääsis tekemään koulun lehteä. Oon nyt tehnyt seuraavaan numeroon KOLME (3) juttua, mikä on stressannut aika paljon ku on yrittänyt kasata niitä samalla ku koulujutut painaa päälle. Aattelin lähinnä lööbailla yks juttu per numero -tahtia seuraavaan kahteen numeroon. Vähän syö uskoa se että eka numero, missä en ollut ees mukana, ei oo vieläkään ulkona vaiks sen piti tulla syyskuun lopussa. Mut ihan kiva. Näyttää hyvältä CV:ssä. (Tosta on tullut jo läppä kavereiden kesken, kaikki mitä tehään tehään vaan siks et näyttäis hyvältä CV:ssä.)

Kavereista puheen ollen. Mä tykkään tosi paljon meidän luokasta, etenkin siitä noin 15 hengen "inside-ryhmästä", ja rehellisesti sanoen musta on tosi kiva kuulua siihen joukkioon ketkä on semmosia tunnettuja (miten itseriittoselta hei voin kuulostaa). Mut musta on ihanaa mennä kouluun kun siellä on ihmisiä kelle moikkailla, keiden kaa jutella, ketkä kutsuu sit pubiin koulun jälkeen ja ketkä, ärsyttävistä ensivaikutelmista huolimatta, on osottautuneet ihaniks. Tykkään niistä ihan hirveesti. Etenkin kun tuolla koulussa valtaosa väestä tuntuu olevan sellasta urpoviidakkoa, niin tuntuu hyvältä et ne ihmiset keiden kaa ite on niin on fiksuja ja normaaleja. Tai no normaali nyt ehkä on ihan väärä sana, mut semmosia munlaisia. Tänään tuli aamulla tekstari, kun olin myöhässä, et Are you alright love?xx niin kyllähän se lämmittää.

Oon nukkunut pommiin eilen ja tänään. Vähän alkaa huolestuttaa kun ei pääse aamusin sängystä ylös, näitä oireita tulee yleensä ennen ku burnout kunnolla pamahtaa. Mulla on vielä kaks koulujuttua, plus se lehtijuttu, tekemättä ennen ens viikonloppua kun murut tulee, onneks tässä on nyt viis päivää aikaa vääntää ne. Yhen ison tehtävän palautin maanantaina, tänään annoin kaks luonnosta opelle tsekattavaks (toivottavasti sieltä ei tuu mitään B=bullshit-merkintää, pitää sitten kirjottaa koko paska uusiks).

Ton stressikäyrän nousemisen huomaa kans siitä et oon taas alkanu pureskelee kynsiä. Oon tehny sitä aina, mut kun muutin tänne niin vihdoinkin lopetin hetkeks ja mun sormet näytti toisilta ku koskaan ennen. Harmittaa et tollee ratkesin.

No nyt tää kuulostaa taas kauheelta valitukselta, mut mulla on oikeesti aika onnellinen olo. Vaikka noi koulujutut stressaa, niin niitä on kiva tehä, ja se on musta semmosta normaalia stressiä eikä sellasta tyytymätön elämään suunnatonta ahdistusta, mitä musta tuntuu et mun elämä on ollut monta vuotta. Mitä nyt on jutellut ihmisten kaa niin aika monella tuntuu olevan melkonen koti-ikävä, ja oon miettinyt et onks mussa jotain vikaa kun mulla ei oo yhtään. Totta kai on ikävä perhettä ja ystäviä, mut Suomeen mulla ei oo ikävä ollenkaan. Kun katon taaksepäin mun elämää Helsingissä ja muutenkin, oon tajuttoman onnellinen et oon nyt täällä. Kun mietin et muuttaisin takas Helsinkiin kolmen vuoden päästä, niin en vaan osaa kuvitella sitä. Kolme vuotta on pitkä asia ja tietty mitä vaan voi tapahtua, ja ehkä mä ylihuomenna itken täällä sitä et nyt riitti Lontoo, mut tällä hetkellä tää tekee mut onnelliseks.

Aamu muuten alkoi tänään upeesti kun liukastuin rappusissa. Jäin makaa niihin ku en uskaltanu liikkuu, joka paikka sattu niin paljon, mut kyl se meni ohi siitä. Kankussa taitaa olla iso mustelma (paha tiirailla ku ei oo kokopeilejä paitti julkisissa tiloissa), mut ottaen huomioon etten eka pystynyt liikuttamaa jalkapöytää ni toi on aika ookoo.Oltiin sunnuntaina kurssilaisten kaa illallisella Spitalfieldissä olevassa Las Iguanaksessa. Siellä oli kätevästi kaks cocktailii yhen hinnalla. Oli tosi hauskaa, ruoka oli herkullista, ja jatkopaikassa Cuba Libret liian vahvoja. Lähin kotiin ku huomasin et rahat oli loppu, ahdistava iskuyritys torjuttu ja olin myös kertonut vähän liikaa tarinoita intialaisista mun poikakurssikavereille.

Et semmosta. Pus.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

SANNA. Ei saa purra.

Ja miks kerrot intialaisista? Se on ehkä semmonen juttu mikä jää vainoo sua loppuelämäs ajaks :D :D :D

Enää YHEKSÄN YÖTÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kerro mitä tulkkareita haluut!!

Lulu

Anonyymi kirjoitti...

Ja Cuba Libre ei voi olla liian stydii. NAM.

Lulu

Sanna kirjoitti...

Lulu - toi oli liian vahvaa. Uskomatonta mut totta, annoin toisen pois :( Mulle riittää te tulkkareiks, jos nyt jotai ni niit sinisii Mariannei voi tuoda, tai niit ruutusalmiakkei mitä on siin pastillirasias, mut ei oo nii justiinsa.
Joo selkeesti on traumat. Toivoin ja rukoilin et kukaa ei muistais mut hahaa, eilen ku menin kouluu ni äkkiikös yks Adam alko repeilee et "muistin just mitä sanoit". Nais. Nii ja mitä purra? En tajunnu yhtää.
JEEE kohta kohta kohta!!

riri-peikko kirjoitti...

voi sentäs kun takapuoleenkin tuli mustelma :< toivottavasti sun päivät jatkuu siellä muutenkin yhtä kivasti ja olet onnellinen :) onnellisuus kun ei koskaan tule äkkiä vaan pikkuhiljaa joten kuule nauti siitä!

riri-peikko kirjoitti...

hei hei pakko kysyä onko ben & jerry hyvää? oon aina halunnu sitä maistaa siitä hetkestä asti kun näin bridget jonesin syövän sitä :D

Sanna kirjoitti...

Miltsu - jee kiitti muru ♥ Onnellisuus on kyl kivaa. Toivottavasti se sulleki hiipii pikkuhiljaa pian! B&J on herkkuhyvää, mut täytyy varottaa sun nirsouden tuntie, et niillä ei oo niinku normaaleja makuja, vaa kaikkii jännii yhistelmiä. Esmes toi mitä mä söin oli vaniljajädeä jossa oli keksitaikinaa ja suklaahippuja. Mut sit ku tuut tänne ni voidaa testailla, tai saaha niit varmaa Isolinnastaki ni pyydät äiskän ostaa!

Siiri kirjoitti...

AAAHHH jäätelöä. myönnän itsekkin syöneeni tällä viikolla yhden purkin.

Sanna kirjoitti...

Siiri - mä en ymmärrä miten toi oli vasta mun eka herkkupurkki. Mut nyt ku oon alottanu ni luulen et jädetiski saa vakivieraan. Niin paljon makuja, niin paljon aikaa!

riri-peikko kirjoitti...

saa isolinnasta juu mutta maksaa kamalasti >.< no anteeksi vaan mutta toi keksi-vanilja-suklaa kuulostaa nirson korviin ihan hyvältä xP

Sanna kirjoitti...

No herkutellaa sillä sitte ku tuut tänne :) Sushii alkupalaks ja jädeä jälkkäriks!

Anonyymi kirjoitti...

Ei saaa purra kynsii. Sitä tarkoitin.