keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Normipäivä.

Aattelin jakaa kanssanne tämänpäiväiset tekemiseni, niin tiiätte vähän millaista arkea täällä elän.

6:00 Heräsin. Feisbuukkailin. Olin just menossa suihkuun kun kämppis kerkes sinne eka. Aaargh. Jos oon menossa kouluun aamulla, se menee yleensä samaan aikaan töihin, ja sit just kun oon menossa veskiin se paukkaa sinne ja viettää aikaa niin paljon etten ehi enää tehä mitään ennen kuin on aika painella bussiin. Välistä vituttaa.

9-12:00 Hengasin Quantitative Analysis -kurssin luennolla, seminaarissa ja IT-tunnilla. Totesin yhdessä välissä et "mä tajuan, mä tiesin ton". Käyttäydyin kavereiden kaa kuin mikäkin etupenkin häirikkö. Ihanaa kun me yritetään opettaa toisiamme vaikka kukaan ei tajuu mitään. Sitten IT-tunnilla ikkunasta häiki aurinko (kyllä!) ja mulla on ollut pää siitä asti kipee.

12 Mentiin lounaalle, mmm pitsaa, kannatti panostaa koska pitkä päivä, niin siis siihen meijän koulun lähipubiin. Rakastan sitä paikkaa.

14-15 Kirjastolla tekemässä huomiseen Internet and Business -seminaariin esitelmää. Herkuttelin comic sans -fontilla ja clip art -kuvilla. Ennen kuin kysytte että minkä helvetin takia noilla herkutteleva ees yrittää opiskella mainontaa, kerrottakoon että se oli läppä joka kuului presentaatioon. Kyllä mä tiiän mitä mä teen.

15-16 Säntäsin keskustan kampukselle työpaikkaneuvojan työ, ja hiottiin mun CV:itä vielä vähän. Matkalla metrossa juttelin mun kurssikaveripojan kanssa ja moikkasin alun perin sille ihan oma-alotteisesti.

16-17 Suoritin päivittäisen liikuntalenkin kävelemällä keskustakampukselta kotiin, meni ainakin puol tuntia. Kävin Tescossa järkevillä ostoksilla, päiväbudjetti on nyt siinä kolmen punnan paikkeilla (joojoo söin pitsan ja röökiä, mut kyllä mä tän handlaan, teen siitä vaikka excelin).

17-> Kokkasin jotain ihan uutta. Riisi-tonnikala-tomaatti -mössöä (ei siis pastaa eikä nuudelia!) joista erikoisen erityisen teki kastike: ostin Tescosta sellasia kastikemuruja mihin vaan heitetään vettä sekaan. Miten riittoisaa! Pari lusikallista muruja yhteen satsiin, maksoi 89 penceä, olen melkoisen etevä ekonominen kodin hengetär. (No kastiketta saattoi tulla vähän liikaa mutta kokeilu on opintojen äiti.)
Pesin myös pyykkiä ja tiskasin. Meillä yöpyy muutaman yön aiemmin täällä asunut kämppis, joka mulle on ihan tuntematon, ja juteltiin pitkään sen kanssa. Tykkäsin siitä heti, koska oon muutenkin aina tosi varaukseton uusia ihmisiä kohtaan.

Sitten tulikin aika surullisia uutisia Suomesta, vanhempi rakas sukulainen nukkui pois viime yönä. Tirautin pari kyyneltä ja yritän olla ajattelematta asiaa. Meinasin tehdä ensin jonkun henkevän kuolema-postauksen, mutta ehkä säästelen sitä paskemman itkupäivän varalle.

Mites teijän päivä meni?

(Okei okei; tää oli itse asiassa poikkeuksellinen päivä. Normaalisti mä en tee ainakaan kuutta näistä jutuista? Kuka arvaa mitä? Voitat Sannatuntija-tittelin ja lentopusun.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

6:00 Heräsin.
9-12:00
14-15
15-16
16-17
17-> Kokkasin jotain ihan uutta

Noita et tee kyl normisti. MISSÄ MUN PALKINTO :D

Pus

L

p.s. eläinTapsa hyppäs ite lauantaina rahille <3

Sanna kirjoitti...

Lulu - eli koko päivä valetta! :D Mahdollisesti. Lentopusuja! PS. Hyvä hyppyTapsa <3