lauantai 11. helmikuuta 2012

Pursuit of happiness.

(Yäk, päätin jo ikuisuus sitten etten käytä biisien nimiä joka postauksen otsikkona, koska musta se on ärsyttävää, mut nyt en keksinyt mitään niin nyt musta on sit tullut taas enempi sellanen sanojeni syöjä. Eilen hyvällä janolla meni kolme kuivaa omppusiideriä vaikka aina oon ollut makeiden kannalla, enkä oo ymmärtänyt miten kukaan voi tykätä jostain kuivasta. No nyt tiiän.)

Urheana lievää tutinaa uhmaten kävin äsken kaupassa hakemassa pitsaa ja suklaata (nam). Näin matkalla Starbucksin, mutta kerrankin joku järki toimi ja totesin ettei siihen oo varaa. Hirvee kahvihimotus kuitenkin jäi päälle, ja tein kotona sitten Köyhän Sannan tähtikolikko-kahvin:

1. tee kahvi
2. lörttää sinne kinuskikastiketta (tai mistä kastikkeesta sitten tykkääkin)
3. lisää maito (ei tarvi lisätä jos ei tykkää)

Avot, olikin herkkua! Parempaa varmaan tulis jos lämmittäis tai ihan jopa höyryttäis maidon, mut en jaksanut (eli en osaa).

Sitten tein tuunattua sienipitsaa. Laitoin sienipakastepizzan siis uuniin ja kun se oli valmista, ripottelin päälle vuohenjuustoa. Enkö oo etevä? Kuulen jo miten Michelin-tähtimiehet kolkuttelee ovella.

Eilen juhlittiin kaverin synttäreitä ekaks yliopiston viereisessä pubissa, siinä meidän kantapaikassa. Oli tosi kivaa, meidän kurssijohtaja-opekin oli mukana ja kaateli meille Romaniasta tuotua itsetehtyä viinaa. Kaveri oli kätevä ja otti sen valtavan pullon sitten meille vielä metrojuomisiks mukaan. Huoh, ihme et oli vaan lievä tutina tänään! Kehiteltiin bisnesideoita kavereiden kanssa, toivottavasti ne lähtee oikeesti käyntiin eikä jää vaan sellaseks känni-ideoinniks.

Sieltä jatkettiin, en tiiä minkä helvetin takia, varmaan synttäripojan toiveesta, Leicester Squarelle johonkin hirveeseen yökerhoon. Mä en kyllä oo yhtään yökerho-ihminen, ellei se oo semmonen sopivan nuhjunen mikä soittaa vanhoja discohittejä ja uusia mainstream-rallatuksia (moi rakas Ladymoon). Pubit ja baarit missä voi jutella ilman huutamista, ottaa muutaman ilman konkurssivaaraa ja kuunnella vielä hyvää musaa, niissä mä viihdyn.

No tää paikka (ja voisin veikata et ne kaikki on ihan tasan just samanlaisia) oli sellanen missä soi joku ihme house ja dubstep vai mitä se nyt on. Muovinen pullobisse (sellanen pieni) maksoi viis puntaa. Sisään makso kympin. Ne vei sun vesipullon, ja sitten sinne mentiin metallipaljastimien läpi. En kyllä tiiä et mikä funktio niillä oli, kaikki ihmiset piippas eikä ne mitää ettinyt sen kummemmin. Silmissä vilisi väärennetyillä papereilla sisään päässeet pissikset, vesiraja vaan vilkkui kun ne tepasteli minihameissa ja sukkanauhoissa. Uaaaah. Lähin Mäkkäriin. Röökille kun kaveri tuli saattamaan niin piti ostaa punnan ranneke et pääsee takas röökialueelta, ei voi poistua muualle. Huhhei.

Lontoossa käsittääkseni (ei siis ihan oo mun skene) noi yökerhot ja klubit on just tollasia, ihme että pääs ees farkuissa ja Converseissa sisään sinne. Raha ja ulkonäkö rulaa, ja pääasia on näyttäytyminen. Musta ei vaan oo siihen et kiskois jonkun minihameen päälle ja lähtis sinne veivaamaan. Mut tietää ainakin et ihan turha lähteä johonki Sohoon notkumaan kun se lähipubi koululla kuitenkin on kahteen asti viikonloppusin auki :D

Lähetään kohta kämppisten kaa jonneki peliluolaan missä on törmäilyautoja, mikäli oikein käsitin. Jännää.

Ihanaa viikonloppua murut ♥

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä sanna, tolla menolla voit perustaa jo ravintolan :D
lähipubit on parhaita, mua aina rauhottaa jos oon yksin kotona ku kipparista kuuluu kännisten huutoja xD

Milla

Sanna kirjoitti...

Milla - :D :D :D hahaaa joo voin kuvitella miten niihin mölyihin on mukava nukahtaa! no onneks ne ainakin uusivuosina hemmottelee hyvillä raketeilla :) joo sannan ravintola ois kyl hieno. pakastepitsaa ja tonnikalanuudelia ja pastaa tonnikalalla tai ilman, ja juhlapäivinä muusia ja kalapuikkoja. pitää keksii vielä joku osuva nimi!

Anonyymi kirjoitti...

Leidari <3

L

Sanna kirjoitti...

Lulu - leidarii on kyllä ikävä!