tiistai 21. helmikuuta 2012

Parasta mitä voi ostaa 89 pencellä.

(Meinasin ekaks sanoo et lällää, huijasin! Mut tajusin etten huijannu kokonaan.
Aion nähkääs kyllä kertoa tuon suuren salaisuuden mitä otsikossa lupailen, ootte varmaan ihan jännässä siellä jo! Mutta aion myös livauttaa rivien(kuvien) väliin ärsyttää kitinää taas. Tai no osan asioista mitkä taas ärsyttää, yhelle asialle aattelin sitten ihan oman postauksen tehä.)

Mulla oli siis tossa hetken aikaa vähän nihkeä parin punnan päiväbudjetti. Sanon "oli" koska olen tehnyt bisnestä taas OP:n lainaosaston kanssa, eli nostanut jo toisen lainaerän tässä kuussa! Hyvä Sanna! Lainaks vaan kaikki mikä ei oo omaa.
Kävin tossa yks päivä Tescossa, ja aattelin että nyt tarvii soosia. Riisiä ja nuudeleita mulla on, mut pitää olla jotain niiden kaa koska muuten ne on tosi kuivia. Vaikka oonkin vähän drama queen aina välillä, niin en silti ehkä halua tukehtua kuivaan riisiin.

Ja kas! mitä löysinkään.

Chicken gravy granules. Eli tollasia kuivia hippusia joita laitetaan pari lusikallista kippaan ja sinne vähän keitettyä vettä, ja avot mikä kastike. Maistuu oikeasti hyvältä. Voi käyttää minkä vaan kanssa, esim. yllättäen rakkaani perunamuusin.

Niin kattelkaa nyt näitä kuvia. Eikö oo herkullista! On, ja riittoisaa. Kaverina kanaköntsät pakastealtaasta. (Nyt kun kuulostan ihan oikeutetusti paskalta ruoanlaittajalta, niin kerrottakoon että vihdoinkin eilen sain paistettua ihan oikean lätyn. Ilman että se hajosi. Kyse on pannuvalinnasta, ei kyvyttömyydestä. Eilenhän oli pannukakkupäivä. Namnam. Adios päivät joina tein lättysalaattia, nyt paistelenkin räiskäleitä!)Kas, rändom-kuva löytyi kansiosta. Tässä demonstroin sitä miten lauantaisen siivouspäivän jäljiltä olin sotkenut itseni ja ihanan villatakkini kaikenmaailman Misteri Muskeleihin ja muihin syövyttäviin kemikaaleihin :( Likaisuus kannattaa.

Hei morjens. Oon tosiaan ihan selvispäin kirjottanut tän enkä missään happotripeissä.
Niin ja huomasittekin ehkä etten kitissytkään. Perunamuusi ansaitsee rauhallisen ja lempeän ympäristön.

Ei kommentteja: