torstai 9. helmikuuta 2012

Random fun.

Asioita jotka on saaneet mut hymyilemään viime päivinä:Spitalfieldsin markkinoilta hankitut täydelliset sisustustarrat, £8 kipale. Eli toi sydän + tyttö oli kimpassa, ja noi tiput.Paljas seinätila on mulle kauhistus, ja oon ettinyt kauan jotain tosikivaa mitä laittaa sängyn vierusseinille. Noiden laittaminen oli suht helppoa sitten kun ymmärsi vihdoinkin moneen kertaan luetut ohjeet, ja handlasi tekniikan.Hyvä ruoka. Syöminen on kivaa (röh). Juusto ja makea on yhdistelmänä aika tajuton herkku. Näissä tein niin että paahdoin leipää, laitoin vähän klementiinimarmeladia ja vadelmahilloa (siis erikseen - suosittelen sitä marmeladia kyllä) ja kauheet köntsät brietä päälle. Namnam!Se fiilis kun kaverin kanssa bongaa Puma-katukyltin yhtä aikaa ja molemmat tietää ilman sanoja että on pakko saada kuva. Se fiilis kun voi räkättää seuraavana päivänä niille 15 epäonnistuneelle kuvalle ja lykätä ne Facebookkiin omaksi kansioksi jonka voi nimetä vaikkapa "It's hard."Samaisen kaverin kanssa bongattu tärähtäneet pöllöt -kuva (kui hiano!), ja on sanomattakin selvää että tossa on me radalla.Etupihalle jonkun tyhmän naapurin (pitäkää roskanne joita normaaliroskismiehet ei nouda!) jättämä joulukuusi (mä rakastan joulukuusia), ja etenkin siinä roikkuva koriste. Käyn ehkä ottamassa sen omaan talteen, jos vaikka mullakin ois taas joskus oma kuusi. Jätin muovisen, kauan halutun ja suuresti rakastetun minimuovikuusen Suomeen koska en jaksanut enää kuunnella "ystävien" julmaa pilkkaa suunnitelmasta raahata se tänne.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa! Julmaa pilkkaa :D

Mä haluun kans ton tytöt ja ilmapallon. Ja noi tiput <3

"ystäväsi"

Anonyymi kirjoitti...

sori kun en ole tässä ehtinyt kommentoimaan :< ihania noi kuvat seinässä. ne näyttääki paljo kätsymmiltä laittaa ku julisteet ja varsinki tapetit.
kuusiparka, nyyh.

;) T:milla

Sanna kirjoitti...

"Ystäväni" Haukilahdenkujalta - noi on niiiiin ihania! Oli se aika julmaa sitten kai ku edelleen muistan ja julkisesti harmittelen :D

Milla - de nada, ymmärrän et sulla on kiireitä! Joo noi on kyllä ihania, toivottavasti saan ne suht kätevästi veke seinästä kun muuttaa. Sit ku tuut ni käydää hakee sulle kans tollasia!

Hanna kirjoitti...

Ihanat noi sisustustarrat ja muutenkin ihanan variset seinat!

Sanna kirjoitti...

Hanna - eiks oo! oon ihan koukussa noihin, onneks sinne markettikojuun jäi vielä ainakin kolme ostettavaa juttua. Tykkään itekkin noista seinistä, kivaa vastapainoa tälle pienemmän study roomin kirkkaankeltasille seinille.