tiistai 7. helmikuuta 2012

One Thursday in Camden.

Torstaina hain vieras-murun Gatwickiltä ja suunnattiin Camdenin kivoimpaan pubiin (*puolueellinen mielipide) Wheelbarrow'hin. Tarkoituksena oli yhdistää Sannan Suomi- ja Lontoo -ystävykset, ja samalla kuunnella hyvää musakkia ilmaiseksi.

Crash Islandin oon nähnyt kerran aiemminkin, se oli niiden toka keikka ikinä, ja kyllä vaan kuulosti vielä paremmalta kuin ekalla kerralla!Niiden jälkeen esiintyi Private Life (mikä oli musta tosi hauskaa koska ne oli ihan erilaisia kuin se suomalainen melkein-kaima-bändi). Muru väitti että laulaja oli tosi kuuma, musta ei koska sillä oli viikset, mut sitten kun pääsin yli viiksi-ennakkoluuloista ja näin miehen niiden takana, niin olin samaa mieltä. En nyt löytänyt tolle bändille linkkiä, näköjään saman nimisiä bändejä on ainakin Melbournessa mut se siis ei ollut se. Ihan hyvältä toi aussibändikin kyllä kuulosti :D(Tossa pubissa kun aiemmin kävin niin rakastuin palavasti baarimikkoon, epärakastuin seuraavalla kerralla, ja nyt kun käytiin niin se oli leikannut tukan eli peloista huolimatta en rakastunut palavasti uudelleen. Parin kaljan jälkeen tosin taisin jälleen-ihastua, mutta siis en käyttänyt r-sanaa.)

Siitä jatkettiin takas kotikonnuille The Lexingtoniin, jossa oli tosi söpöjä poikia. Oltiin ihan kamalia ja katteltiin vaan niitä. Sellasta tää mun superficial -elämä on (anteeks taas tosta enkusta, en keksinyt tota samaa sanaa suomeks ja nettikääntäjä ei toiminut). Mäkkärin kautta luonnollisesti kotiin - ei kannata muuten maistaa niitä Big Tasty -hampurilaisia. Oli too big eikä ollenkaan tasty.

Ei kommentteja: