lauantai 26. toukokuuta 2012

Euroviisut!

Tiiän, tiiän, vaikutan tosi khuulilta ja katu-uskottavalta yleensä, mut mulla on salaisuus.

Mä RAKASTAN Euroviisuja. Ah miten mä rakastan niitä! Oon kattonu ne aina, paitti kerran olin töissä kun en tajunnu et mikä päivä ne tulee. Vitutti. Onneks vaan joku Lordi voitti ni en menettäny paljoa.

Mun täti oli onneks ottanu ne nauhalle, ni katotaan niitä aina välillä (okei, aika usein). VHS-kasetti, mikä muinaisjäänne. Sit aina vieläkin jännittää et voittaako Suomi tällä kertaa.

Euroviisut on aina serious business. Mulla pitää olla kynää ja paperia et voin arvostella kouluarvosanoin kaikki esiintyjät.

Yleensä Viisuissa tykkään jostain erikoisesta, tai sellasesta et mikä ois muutenkin hyvää musaa. Sellaset "ollaan nyt todella erikoisia" -aktit mua ei hirveesti innosta, esim. tänä vuonna kun on noi venäläiset mummot. Eniten vihaan niitä kuorsauskuolema-balladijollotuksia Itä-Euroopasta (tai Belgiasta tai Maltalta tai Ranskalta mitkä yleensä tuottaa niitä aika hyvin kans).

Tänä vuonna sydäntäni lämmittää erityisesti nämä helmet:

Italia (toi on vaan niin groovy!)Saksa (ihana ääni ja mikä namu!)Israel (niin hyvän mielen viisu, harmi ettei päässy finaaliin asti)Tanska (tää on jotenkin just sellanen hajoilen yksin matkalla baarista himaan -biisi, vaiks kuulostaakin joissain kohdin ihan tosi paljon siltä Sealin Crazy-biisiltä)Tää Makedonia tuli vähän puun takaa, mut siinä on jotain kivaa, yhdistettynä rokkia ja kaunistelua, ja toi täti on vaa niin rokIslanti on kans kaunis ja hienoToinen salaisuus: Jedward on ihana. Niitten tän vuoden biisi ei oo superiskevä, mutta ihan vaan koska pojat on niin härlig, lykkään tähän edellisen niiden viisukappaleen joka on yks parhaista viisuista ikinäAaah, en malta oottaa! Mitäs siellä toisella puolen ruutua fanitetaan? Vai oonks ainoo joka on näin fiilareissa :D

5 kommenttia:

Siiri kirjoitti...

SAKSAAAAAA <3 saanko ton jäbän itelleni ? saanko ? haluiskohan se mut ? ei tarvis jäädä seisoskelemaan(standing still........)

Anonyymi kirjoitti...

Saksa on kyl sööööööötti <3
L

Sanna kirjoitti...

Siiri - Saat tietty! Ole hyvä :) Se on kyl niin namu ja sen ääni on ihana.

Lulu - Jawoooohl!

Anonyymi kirjoitti...

ruottihan se voitti. oliko pettymys? :) itekin katoin kun kaveri "pakotti".
saksan laulaja oli kyllä tosi söötti ja munkin mielestä macedonia oli yllättävän hyvä.
eeeeei, olekko säkin tykästyny noihin kaksosiin? mikä niissä on kun mä en sitä tosiaankaan näe 'XD

Milla~

Sanna kirjoitti...

Miltsu - Ruotti ei ollu mun supersuokkari, mut ihan hyvä että ne voitti, ei ollenkaan paska biisi :) En mä mikään Jedward-fani oo, älä pelkää, ne on vaan ihan liikkiksiä kun ne kerran vuodessa viisuissa näkee.
Eiks oo hyvä et sua välillä pakotetaan, saa ihan uusia elämyksiä! Muistaks sen miten yks sun sisko pakotti sua viime vuonna tuijottamaan sitä lätkää :D