lauantai 12. toukokuuta 2012

Moimoimoi.

Tyhmää laittaa otsikoks joku tervehdys koska nyt on jotenkin tosi hankala alottaa. Ehkä mun pitäiskin joskus tehä postaus mihin keräilen vaan kaikkia tervehdyksiä?

Suurin uutinen tällä viikolla on se että oon jo hymyillyt tossa yks päivä! Eli näköjään täältä suosta sittenkin voi nousta. Niinkuin aina ennenkin, silti sillon kun siellä makaa niin onhan se mahdoton muistaa. Että vielä ei mee ihan vahvasti mut siihen suuntaan ollaan pikkuhiljaa menossa. Jostain kumman syystä niinkin pienet asiat kuin kivat asiakkaat töissä, paskasta tilastokurssista saatu A-arvosana ja nopee jutteluhetki kämppiksen kanssa oli nää mielialaa kohentavat tekijät.

Että oikeestaan halusin vaan tulla sanomaan et kyllä tää tästä. Oon "just" lähössä kirjastolle hakee muutaman kirjan vikoja kurssitöitä varten, sit nähään kavereiden kaa päivädrinkillä ja sit tuun kotiin tekemään niitä koulujuttuja.

Puhelinasia, sormet ristissä, saattaa selvitä ens viikolla. Soitin kai tiistaina sinne poliisiasemalle kun sain postissa vakuutuspaperit että mikä se rikosreferenssinumero on, niin eihän niillä ollut mitään tietoa että oisin ikinä mitään raportoinut tai paria tuntia siellä kyttiksellä notkunut. Hetken jo ahdisti pahasti, mut onneks se tuli sitten seuraavana päivänä postissa. Vakuutuspaperit lähti eilen, ja mukavana pikkuyllärinä pitää maksaa 100 punnan vakuutusmaksu kun sitä hakee. Että hitsin hienoa. Eilen tuli postissa kans uus sim-kortti, toivon että sen vastakappale tulee sitten kohta kans.

Ihanaa viikonloppua murut! Kiitti kun ootte jaksanut toukokuun pahinta emokitisijää ♥

(Pahoittelut kuvattomasta postauksesta. Blogger ei halua tehä yhteistyötä. Ehkä sekin on terassilla.)

3 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

Meikäläinen on ollu terassilla taas torstaista lähtien ja kohta taas. Voi fide.
Mut ihanaa viikonloppuu! <3

I and S kirjoitti...

(siiri tässä hei, en jaksa kirjautuu ulos ja takasin sisään omilla tunnuksillani, laiska mikä laiska)ihanaa kuulla, että jo vähän hymyillyttää !! kyllä se siitä taas :-) ja hei toi ilma mikä nyt on ollu viimeset pari päivää ei varmasti ainakaan huononna kohenemassa olevaa mielialaa ! itelläni on just menossa se pahin vitunmiehetvittuolenyksinkokoloppuelämänienkelpaakellekkään -vaihe. mutta otan susta ehottomasti oppi, ja pyrin paranemaan pian !

Sanna kirjoitti...

Jamy - Aaaah mäkin haluun! Missä mun bisse.

Siiri - Voi muru :( Tiiän niin ton tunteen, samassa vedelty läpi nää viimiset viikot. Sulla ei kyllä oo mitään pelkoa tollasesta, oot ihana ja kaunis ja vaiks mitä! Mut joskus pitää vähän märehtiä (mööö) ja sit voi nousta uudelleen. Koita jaksaa, kohta se menee ohi ♥