tiistai 8. toukokuuta 2012

Seitsemän Sanna-juttua.

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen.
2. Kirjoita seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.


Sain tän haasteen ihanalta Katrilta, ja heti tuli sellanen olo et vois paljastella vaikka mitä! Nää viime hetkethän on olleet tällasia superangstailu-viikkoja, ja vaikka ois tavallaan helpottava lyödä tiskiin
kaikki paskimmat asiat itestään niin ehkä mä haluun vielä et joku joskus puhuu mulle. Itse asiassa yhteen kohtaan jo avauduin pitkät pätkät mut sit poistin sen kokonaan. Jännästi kohta kertoi siitä miten en koskaan avaudu ihan pohjiani myöden kellekään.


En muuten myöskään jaksa haastaa ketään, en ees tunne 15 bloggaajaa varmaan. Jos on paljasteleva fiilis niin sitte haastan sut!

1. Oon vesipulloriippuvainen. Oon ihan hysteerinen siitä et aina pitää olla vesipullo. Täällä melkein kaikilla klubeilla ja keikoilla ne vie sen sulta, ja siinä vaiheessa en pysty keskittymää muuhun ku siihen että mulla ei oo vesipulloa. Tää tais alkaa joskus yläasteella, ja veikkaan ettei kyllä lopu koskaan.


2. En osaa kunnolla mitään. En tehä kuperkeikkaa, en luistella taaksepäin, en ajaa autoa... Aina jos vaikka alan tekemään jotain presistä tai ruokaa niin kuvittelen et miten hieno siitä tulee, mikä mun visio on, ja siitä tulee aina ihan paska. Ainoo asia mitä mä osaan tehä on taivuttaa mun kaikki sormet siitä ekasta nivelestä samaan aikaan, mut nyt törmäsin tyyppiin joka osaa tehä sen myös. Oon ihan käsi kaikessa.

3. En osaa riidellä enkä sanoa vastaan. En osaa käsitellä negatiivisia tunteita en yhtään. Mun yli on tosi helppo kävellä. Oon nyt viime vuodet opetellut tosi paljon tosta pois, tai siis niin et jos joku ihminen on mulle inhottava ni multa vaatii tosi paljon osata sanoo se. Yleensä vaan meen lukkoon ja heittäydyn maahan et joo kävele yli vielä kerran.


4. Pelkään etten kuole ennen mun vanhempia ja pikkusiskoja ja serkkua ja tätiä. Yhdenkään niiden menetys ois ihan liikaa kestettäväks enkä ikinä haluu että noin tapahtuu. Oon muutenkin ollut ihan liian monissa rakkaiden ihmisten hautajaisissa tämän elämän tarpeisiin. Ystävistä nyt en oo ees koskaan aatellut että ne joskus kuolis muka, niin en mainitse niitä tässä.

5. Musiikkia rakastan enkä osaa keskittyä ilman sitä mihinkään. En tajua ihmisiä jotka pystyy tekemään mitään hiljaisuudessa, mulla pitää aina olla joku toosa pauhaamassa. Musiikki on maailman parasta. Tällä hetkellä aika kovassa soitossa on

6. Tää kohta oli se mihin ekaks avauduin, sitten deletoin ja nyt mietin et mitä mä sanoisin. Mieleen tuli monta pinnallista asiaa. Esimerksiks se että mulla on tosi huono tyyny ja mun niska särkee koko ajan. Tai se et haluisin kaks kissaa, ja niiden nimet ois Helmi (harmaa) ja Rauha (musta). Tai se et tykkään pitää saappaita ja kävellä vesilätäköistä. Tai se et mulla on välillä ihan hirvee ikävä mun kahta enoa joita ei enää oo, ja musta ois ihana tuntee ne nyt, mietin vaan et miten kivaa meillä vois olla. Tai siitä miten otin 18-vuotiaana Amsterdamissa tribaalitatskan nilkkaan ja se on ihan hirvee.

7. Ylianalysoin kaikkea. Oikeestaan oon ihan tosi outo. Joskus ois tosi kiva vaan olla ja mennä mut pääni sisällä mä mietin ihan liikaa. Oikeestaan tosi moni varmaan aattelee et mä oon sellanen tunneihminen etten hirveesti aattele vaan oon tosi spontaani ja sitä rataa, mut mä mietin kyl tosi tarkkaan et mitä milloinki teen, tai ainaki sen jälkeen mietin pääni puhki et mitä tapahtui.


Sitten, ihan vaan koska huvittaa, haluun puhuu Viidakon Tähtösistä! Eli tällanen ekstra-VT-paljastus (Katrikin teki ekstrapaljastuksen ni mäkin haluun). Se Susanna Penttilä on musta aina ollut bimboista bimboin, mut sehän on ihan superihana ja herttanen! Se Iida on musta aivan kauhee, siis ihan oikeesti just sellanen oksennusihminen. Mä en kestäis sitä sekunttiakaan. Pilotti vaan puuttuu. Katoin joskus sen juontamaa tsättiä ja se oli silloin jo ihan hirvee lehmä, en muista mitä se puhui mistä mut tuijotin ruutua vaan suu auki et toi ihminen ei voi olla todellinen. Sit lopuks, en oo mitenkään bi-henkinen eikä tytöt kauheesti kiinnosta, mut voi luoja et Anni on kuuma.

Hmmm. Oisin voinut paljastella paljon enemmänkin. Tykkään puhua itestäni. Ehkä alankin kertoo jonkun yhen rändöm-asian joka postauksen yhteydessä.

Noi kuvat on jotain räpsäsyjä Hampurista viime kesältä, kun käytiin remuilemassa pikkusiskon kanssa. Tai no noi kuvat mitkä näyttää jännän paljon Helsingiltä on joltain aamuöiseltä matkalta Krunasta Kallioon. Tässä muuten alkaa sellaset ajat blogissa et kuvat on just jotain muinaisjäänteitä, koska se puhelin kameroineen tosiaan on nyt jossain Pohjois-Lontoossa ja sillä varmaan soitellaan lähinnä huumebisneksiä.

7 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

Voi huumebisnes. Mä niin toivon, et se paskavakuutusyhtiö lopettaa säätämisen sun puhelimen kanssa ja saat nopee uuden. Munkin olis ehkä pitänyt ottaa vakuutus omaani, ettei se olis nyt noin ruma ja rikkinäinen.

Mietinkin, et toka kuva näyttää varsin tutulta, ja jotenkin olin unohtanut, et Suomessakin jaetaan jalankulkijaväylät niille kävelijöille ja pyöräilijöille. Tai täällähän se pyöräily tapahtuu pääosin autojen joukossa. Et sinälläänhän ei se oo Suomessakin.
Wärtsilä sit paljasti mulle Pitkänsillan. Mä en oo ollut pois Helsingistä ku joku 5 kk ja jo unohtanut miltä se näyttää, mitäs ihmettä?

Mä teen tän kans, tää on ehkä ihan kiva, kun mulkin on toi, et tykkään puhuu itestäni, ni nyt on tsäänssiki siihen!

Hennu kirjoitti...

Tossa olis varmaan ollu paljon isompiakin asioita, joihin tarttua, mutta pakko kuitenkin kommentoida siitä tyynystä. Onhan se kuitenkin niin et jos niskat on jäykkänä ja pää särkee, niin kaikki muuki on vähän hankalampaa. Suosittelen siis panostusta, Tempur on paras! :)

Katri kirjoitti...

Jes, hyvä Sanna, teit tän näi nopee!! Voin samaistua ihan 101% noihin 3, 4 & 7 -kohtiin, voidaan mennä yhessä makaa holloway roadille että ihmiset voi kävellä meidän päältä vielä vähän lisää! En ymmärrä, miks EI on niin vaikee sana :D

Ah, Viidakon tähtöset <3 Just tajusin etten oo sitäkään muistanu kattoa, apua! Oon nyt jumittunu Sinkkiksiin ku Soffi lainas mulle kaikki tuotantokaudet ni muu elämä (=viidankon tähtöset, satuhäät, greyn anatomia, täydelliset naiset jne jne) on jääny ihan hunningolle!

Siiri kirjoitti...

oi söpö sanna !

haluan kommentoida muutamaa kohtaa : ensinnäkään mullakaan ei oo mitään erikoistaitoa, joten i feel you ! siis en oo missään hyvä. en osaa soittaa mitään(okei nokkahuilulla ehkä just ja just kaks jotain pihahdusta saisin ulos), en osaa laulaa(kauniisti ainakaan), en osaa ommella jne. toiseksi mäkin ylianalysoin kaikkea ! siinä oon mestari. ehkä se on sitten sunkin se erityistaito ? olisko siistiä kirjottaa cv:hen että oon ylilyönti ylianalysoinnissa ? :-D ja kolmanneksi penttilä on niin ihana viidakossa ! herttanen ku mikä ja hauskakin vielä. paras sarja sitten satuhäiden ja jutan ja superdieettien. ja poliisti on kanssa jees.

Sanna kirjoitti...

Jamy - Tee tee tee! Mä kans mietin et mitenköhän toi helsinkeily sujuu, jäänköhän heti ratikan alle ku kattelen suojatiellä väärään suuntaan?

Hennu - Hahaa, mut toi on silti niin totta! Jos ei nuku hyvin niin ei kyllä mikään suju hyvin. Voisin ratsata tän meijän kodin monet tyynyt, vähän niinku ettii Sitä Oikeeta.

Katri - Aaah muistin just et on taas tullu uus Iholla-jakso! Kuppi teetä ja se pyörimään ni johan on integroitunu olo brittikulttuuriin :D Opetellaan hei yhes sanomaan EI, pidetää jotain käytännön kouluja mitkä menee vaan siihen et tapellaan keskenämme <3

Siiri - TJ Penttilä faniklubi! Se sopis komeesti sinne ceeveehen sen ylianalysoinnin ylilyömisen kaveriks. Pitikin päivittää cv täs joku päivä. Vois tehä sellasen vappuversion!

Erica kirjoitti...

Mut hei eiks yks piristävä asia oo että täällä Lontoossa on lämmin ja tänään ei satanu yhtään, wohou! :D Musta tuntuu että viimesen reilun kk:n on ollut ihan superpaska sää täällä ja siks oon vaan niin fiiliksissä tästä lämmöstä ja auringosta :D

Sanna kirjoitti...

Erica - Niimpä! Nyt on hirvee tahtojen taisto käynnissä et kannattaako vikat kurssityöt tehdä nyt vai sitten myöhemmin kun tulee terassilta :D