sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Little things in life.

Vaihtelun vuoksi aattelin jakaa tällasen viisauden et pienet asiat elämässä on niitä parhaita. Tänään on ollut monta hyvää asiaa!

♥ Uus huuhteluaine. Rrrrakastan huuhteluaineita. Ja tiskiaineita. On aina ihan ilon päivä kun huomaa et joku tollanen on loppu ja pääsee kauppaan haistelemaan niitä. Täällä on niin hulppeet tarjonnat että terve! Tykkään kyllä oikeestaan haistella vähän mitä vaan. Tusseja (kerran haistoin liian syvään ja silmissä sumeni ja pää oli kipee kauan), perunakellareita, autotalleja, sekä tietty ikisuosikkini kynsilakka.


♥ Peruna-purjokeitto. Voi luoja. Oon välillä ihan keittokoukussa. Tänään oli taas onnenpäivä kun kaupassa oli noita valmiskeittoja, ne on melkein aina loppu. Ja niitä saa kaks pönikkää £2.50! Nyt saan kohta syödä keittoa ja kattoa Ihollaa ja Viidakon tähtöset. Ei huono.

♥ Puhelut äidille ja mummulle.


♥ Eilen käytiin tyttöjen kaa muutamilla päivällä. Lähistöllä on kiva pubi jossa on iso terassi, meen aina siitä ohi koulumatkalla ja nyt vihdoin päästiin ihan itse asiaan (kuvat sieltä). Tollaset vahinkohuppelit päiväsaikaan on niin hauskoja. Aurinko paistaa ja kello on ehkä neljä kun ite vaan kikattelee kotimatkalla, siitä tulee jotenkin sellanen rapsakka fiilis.

Mikä teijät on tehnyt onnelliseks viime päivinä?


3 kommenttia:

Siiri kirjoitti...

Peruna-purjokeitto ?? en edes muistanu tommosen ruokalajin olemassaoloa :-D en myöskään muista tykkäänkö siitä vai en ? pinaattikeittoa inhoon sen koostumuksen takia !

siirin tekee onnelliseksi :
-random tekstarit random ihmisiltä keskellä yötä
-AURINKO ! ja sitä myötä tuleva kevät pukeutuminen
-laukkujen kuolaaminen(tosin toisaalta tuun siitä vaan surulliseksi ku en saa niitä kaikkia mitkä haluisin hetinyt)
-se että pakkasessa on vielä paljon ruisleipää
-brasilianpähkinät(oon ihan koukussa)

and the list goes on and on.....

mutta ihanaa, että oot ilonen !

Essi kirjoitti...

Hei rakas. tiedän ettet tykkää tällasista, mut oon haastanu sut mun blogissa ja toivoisin et tekisit sen :) www.featuringessi.blogspot.com

Sanna kirjoitti...

Siiri - Sun on pakko maistaa! Se on parasta. Ja jos et tykkää, ni vetoan siihen et oot muutenki ERILAINEN (huomaatko miten vältän sanomasta outo tai pimee?) ku et kert niist Skittleseistäkään tykkää :D Kiva et sullakin on noita pieniä ilonaiheita, toivottavasti siellä on kans masisdepis lähteny loppumaan ♥

Essukka - Kyllä mä niistä tykkään kuule! Mietein vaan et oliks se minä Sanna vai joku toinen Sanna :)