lauantai 30. heinäkuuta 2011

And so, the end is near...

Hui. Kohta on eessä vika yö kalliolaisena. Pitäisköhän riipasta vikat kämnit tossa rakkaassa Las Vegasissa? Piti jo eilen, mut sit tapahtui Operaatio Pakkaus joka vei kaiken energian ja uskon elämään.

Tällä hetkellä vietän leirielämää. Selkään vähän sattuu.Tässä vaiheessa olin jo vähentänyt 2/3 siitä mitä ehdottomasti haluan mukaan...... mutta pitäisi vielä vähentää about kymmenen kiloa (tilanne tällä hetkellä 26,5kg, ajattelin sitten välikodissa tädin luona katsoa vielä seitsemännen kerran kaiken läpi. Onneks rinkka näyttää vasta 11kg!).Vietettiin eilen mun läksiäisiä töissä, vaikka oon vielä kolme päivää töissä ens viikolla. Onnistuin olemaan tyyni ja hillitty, sekä halailematta jättämällä pelastin aika monta ihmistä tukehtumiskuolemalta. Tällasta sain:
(Bestis-kollega tuntee mut niiiiin hyvin :)Ja tuohon ihanaan kirjaan olivat sitten kirjoitelleet viestejä, joka musta on ihaninta ikinä ♥


...Sniff! Meen nyt viemää pulloja kauppaa ja aion ostaa niillä lisää pulloja. Jos muuttamisessa ei muuta hyvää oo niin se et voi reilusti elää pitsalla ja bissellä monta päivää putkeen.

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Heips. Voisin antaa vinkkia jutuista mita voi karsia: Kosmetiikka. Se on tosi halpaa taalla. Samoin vaatteet, ei kannata ottaa kuin essentials. Voi myos tehda niin, etta jattaa joitain vaatteita sun muuta tarkeaa kavereille tai porukoille tai johonkin ja nappaa ne mukaan seuraavalla suomen visiitilla.

Mua ei muuttaessa jannittanyt ollenkaan, missasin sen vaiheen kokonaan kun oli vaan stressia siita, mita sille kaikelle tavaralle tekee. Paadyin myymaan tajuttomasti tavaraa kirpparilla ja silla rahalla saikin jo itselleen taalta uuden vaatekerran. Onnea muutton :))

Sanna kirjoitti...

Tänks Hanna vinkeistä! Mulla on kans ollu tosi epäjännittyny olo kun on tää muuttorumba vieny kaiken energian, luulen et sit kun ens viikolla voi keskittyy uusiin asioihin ni alkaa vähän varpaat kipristelee :) Hih, kattelin tonne nurkkaa ni siellä on aika monta kassia joissa lukee et "Sanna hakee jouluna" - en viittiny enää kavereille tunkee, kun ne marraskuussa on tulossa ja oon jo aika paljon lykännyt niille rahdattavaa. Kiitos tsempistä, enää 23 päivää ja voi laittaa että @Lontoo!

Lulu kirjoitti...

Viikon pizzakuuri <3