perjantai 22. heinäkuuta 2011

Perjantai-iltapäivänä töissä nauratti.

Löysin tossa puolisen tuntia sitten uuden koukuttavan nettijutun (Tuksun blogi on sooo yesterday).

Kysy seksistä! hupailupalsta Ilta-Sanomissa.

Ei hätää, Suomen nuoriso! Kyllä näillä ohjeilla natsaa.

Seksipalsta on äärimmäisen oikea paikka huolestua miesten, etenkin suomalaisten ja ruotsalaisten, tasa-arvosta:
Tasa-arvon nimessä minua askarruttaa kolikon kääntöpuoli. Onko miehen antama suukseksi naisen kohtaan miehen aseman, arvon ja arvokkuuden alentamista? Miksi tasa-arvoyhteiskunnassa käsitellään vain naisen asemaa ja arvoa horjuttavia aiheita?
Suomessa naisen asemassa ei pitäisi olla kauheasti mitään valittamista. Vain Herra tietää mitä muslimimaissa naisille tehdään. Siellä miehen elamä ei ole elämisen veroista ilman arvokkuutta ja voittamista.

Suomen ja erityisesti Ruotsin yhteiskunnassa minua huolestuttaa nykyisten miesten miehisyys, arvokkuus, ja voittamisen pelko. Miehiä ohjataan koko ajan metroseksuaaliseen suuntaan. Kasitelkää nyt ihmeessä myös kolikon kääntöpuolta.

Nimimerkki: C, 36v mies


(C on lyhennys tietenkin nimimerkistä Cunnon hetero.)

Samppaa (huom. ei Sannaa) kiinnostaa elämän vaikein kysymys: Miten sitä seksiä saa? Onneksi asiantuntija kertoo että Ilmeisesti tarkoitat, että miten saada seksiä… Yleisesti ottaen tarvitaan kummankin osapuolen jonkinasteista kiinnostusta toisiaan kohtaan, jotta seksi mahdollistuu.

No vissiin ei aina! Tsekkaa lähin vankila jos et usko.

Sokeriksi pohjalle jätin tämän namusen: Jos kuristaa kumppania aktin aikana, voiko siitä aiheutua terveyshaittoja?, tiedustelee Viljami 20 vee. Pitkällisen sepustuksen jälkeen asiantuntija (hups, meinasin kirjoittaa herra asiantuntija vaikka missään ei mainita sukupuolta, oletin vaan näin kamalan ennakkoluuloisesti että mitä tyhmempi vastaus sen miehempi vastaaja - toisaalta toinen ikisuosikki Sofian Sohva on ainakin julkisesti naisen ylläpitämä, ja siinä on tyhmyys kyllä ihan totaalisen äärirajoilla. "Mieheni hakkaa, mitä teen?" "No jos eilen teit lihamakaroonilaatikkoa niin tee tänään uunikalaa.") vastaa että kyllä se voi olla vaarallista. Vastauksenhan olisi toki voinut tiivistää yhteen lauseeseen. "Kyllä jos et ajoissa lopeta."

Jäikö joku asia mietityttämään? Voit kommentoida kommentoi-napikasta ja Dear Sanna vastaa!

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ahh.. Onneksi meilla on viela naita hyvia kanavia mista saada tietoa seksista. Ei ainakaan nyt jaa mikaan epaselvaksi.

riri-peikko kirjoitti...

minä kysyisin että oletko ihan terve kun tämmöstä luet?
XDXDXD

Sanna kirjoitti...

Hanna - Niimpä! Ja jos vielä jäi jotain mietityttämään niin tietää ainakin mistä kysyä, nää vaikuttaa todella asiantuntevilta. Erityisesti toi "Miten sitä seksiä saa? - Ilmeisesti tarkoitat, että miten saada seksiä..." -vastaus. Hyvä että asiantuntija selkeytti, toi olikin aika monitasoinen ja tulkinnanvarainen kysymys.

Milla - kysyisin samaa sinulta. Oot kuitenkin elänyt mun kaa 16 vuotta että onko jotenkin jäänyt epäselväks mun henkinen taso :D

Sanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lulu kirjoitti...

Dear Sanna,

Istuin eilen samalla penkillä kun poika. Olenko nyt harrastanut siis seksiä?

T. Tietämätön 82

Sanna kirjoitti...

Hyvä Tietämätön 82,

taidat tarkoittaa että oletko nyt harrastanut seksiä. Vastaus on kyllä, olet nyt harrastanut seksiä. Toivottavasti muistit käyttää ehkäisyä.