torstai 7. heinäkuuta 2011

Ottakaa kantaa!

Nyt kun musta tulee myöskin opiskelija eli koululainen, niin on syytä palata taas ton Koululainen-lehden maailmaan. (Lainasin serkulta, en tilannut, huom.)

Tää mielipidepalsta ♥ Kaikissa lukee että "ottakaa kantaa", paitti muutamassa joissa lukee että "ottakaa erityisen paljon kantaa". Aiheethan on sellasia suurta keskuttelua herättäviä kuin leirit, akvaariot ja TOPModel-kirjat. Nää on niin hellyyttäviä etten kestä! Paitsi tää yks besserwisser:
...Lakatkaa vouhottamasta ilmastonmuutoksesta, sillä se on aika loppuunkäsitelty aihe. Vielä mielipiteistä: jokaisella on oma tyylinsä, mielipiteensä, kiinnostuksensa ja ulkonäkönsä. Niihin ei kenenkään pidä puuttua.

Mmm. Mielipiteet on ok niin kauan kuin ne menee mun mielipiteiden kaa yhteen. Kuulostaa, noh, ihan aikuisten käytökseltä.

Suosittelen myös tosi paljon tota Neropatti-visaa. Sain tulokseksi "tietävän", mikä on vähän lame eli leimi eli nolo eli no ei tod.hyvä, mut uskottelen itelleni et se johtuu lähinnä siitä että siellä oli kauheesti lastenkirja-kysymyksiä eikä ykskään niistä liittynyt Astrid Lindgreniin.

..Ehkä just ton heikon fiksuus-tason takia tää niiden matikkapähkinä ei aukee mulle ollenkaan:
Tokaluokkalaisella Auroralla oli sivellin, vesivärejä ja pahvi. Hän leikkasi kymmenen erilaista muotoa, maalasi ne ja laittoi hienoon laatikkoon. Hän maalasi vihreällä vesivärillä neljä ympyrää, sinisellä vesivärillä kolme monikulmiota. Kolmioita oli viisi. Mitkä kolmiot Aurora laittoi laatikkoon? Kirjoita niistä seikkaperäisesti! Tämä ongelma on helpompi ratkaista käytännössä. Ota muutama liuska erilaista värillistä paperia. Leikkaa niistä sellaiset muodot, jotka olivat Auroralla. Löydä ne kaikki!

...What. Eikö tossa just sanota että Aurora laittoi kaikki muodot laatikkoon? Ja että kolmioita oli viisi. Eikö sitten vaan voi vastata että Aurora laittoi laatikkoon kaikki viisi kolmiota? Oon nyt miettinyt tätä lähemmäs puoli tuntia enkä vaan tajua.

Ope tuu auttaa!

2 kommenttia:

Lulu kirjoitti...

"Mmm. Mielipiteet on ok niin kauan kuin ne menee mun mielipiteiden kaa yhteen. Kuulostaa, noh, ihan aikuisten käytökseltä."

Vähän tuttuu ehkä... Enkä ny puhu itestäni.

Terveisin,
"En enää ikinä kato sun kaa BB:tä tai jos katon ni piilotan puhelimeni jottet pysty pakottaa mua äänestää SUN lempparii" :D

Sanna kirjoitti...

HÖPÖHÖPÖ. En ymmärrä ollenkaan että mitä sä nyt puhut tai yrität vihjailla.