maanantai 4. heinäkuuta 2011

!!!!!!
PS. Työaamuja jäljellä 18.

3 kommenttia:

Lulu kirjoitti...

Proud.

Katri kirjoitti...

Hei, mäkin aloitan Metissä Muotimarkkinoinnin opinnot syyskuussa! :) Lennän tosin vasta 11.9. Lontooseen kun se koulu alkaa 22.9. Onko sulla jo kämppäasiat kunnossa?

Sanna kirjoitti...

Katri: ONNEA vielä täälläkin ihan hurjasti! On kyllä mahtavaa :) Tosi hauskaa että löysit tiesi tänne, voitais perustaa sellanen vertaistuki-ryhmä. Tuntuu että mielialat heittelee onnen huipulta alimpaan maanrakoon.
Ei oo kämppäasiat ollenkaa kunnossa! Yritin katella hintatasoja yms. heti kun sain tietää et pääsin kouluun, mutta kaveri joka on asunut tuolla niin sanoi että kannattaa kattoo vasta paikan päältä (totesin asuntolat ihan ylikalliiks mun budjetiin ja tsekkaillessa kämppiä yksityisiltä näytti siltä et hyvällä tsägällä vois löytääkin) kun tuolla ne menee niin lyhyellä varotusajalla. Sen takii mulla onkin aika hyvin nyt tota aikaa, et ehtii rauhassa katella. Mites sulla?

(Ja toi muotimarkkinointi kuulostaa kyl niin maailman kivoimmalta, mä jostain syystä laitoin sen kans yheks mun valinnaks vaiks en ookkaan mikään fashionista, mut päädyin sit tohon kolmen kovan komboon:)

Lulu: <333