sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Jopa on hauska, kepeämpi päivä!

Jostain syystä oon käynyt läpi loppuja kamoja koko päivän, vaikka oisin voinut maata sohvalla ja katsoo telkkaria. En tunnista itteäni. Mutta niin, nyt sitten tuli eka itku pitkään aikaan kun löysin pikkusiskon mulle vuosia sitten tekemiä synttärikortteja, ja kävin vanhat valokuvat läpi.
(Muistan että mulla oli to do -lista vuonna 2006 jossa luki että hommaa uusi koti, hommaa uusi duuni, käy valokuvat läpi. Alle vuodessa sai ekat kohdat ruksattua ohi, mutta tohon viimiseen meni vaivaiset viis vuotta.)

Aivan ihana viikonloppu takana!

♥♥♥

Onnea on...

Nestetasapaino......ihanassa seurassa......mahtavalla keikalla. (Okei okei, FF:n keikka ei ollut nyt vaan viimeviikonloppuna. Huijasinpuijasin.)Kesäyö Kalliossa, kun ilmassa tuoksuu kesä ja jatkot on vasta aluillaan.Hyvä ruoka......jonka serkkumuru itse tekee ja tarjoilee sulle ja pikkusiskolle. (Kuvassa "spesiaali a la Matilda", mmm!)Laatuaika pikkusiskojen kanssa.7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

+voitit mölkyssä.
+sait hyvää darrapizzaa
+pääsit paljosta tavarasta eroon
<3 L

Sanna kirjoitti...

Tosiaan, mä voitin mölkyssä! MINÄ! KAKSI kertaa! Tähän on hyvä lopettaa, tänne huipulle siis, eil nyt alkaa petankkikausi!
Ystävällisin terveisin
Petankkipäällikkö

Lulu kirjoitti...

Toka kerta oli kyl MUN ansiosta. Mut ei se haittaa, saat kaiken kunnian <3

Meri kirjoitti...

toi keltanen talo näyttää ihan samalta kun mun sisäpiha 3 linja 20:ssä :D

Sanna kirjoitti...

Otin kuvan jatkoilta, et ihan varma en voi olla, mut se tais olla Harjukadulta :D Vähän kyl hämmennyin ensin koska mä asun Kolmas linja 7:ssa ja järkeilin et me oltiin salanaapureita koska katu on sama, mut sit muistin et ai nii, ne numerot.

Jenni kirjoitti...

mäki haluun voittaa sannan mölkys!!!!!!!!

Sanna kirjoitti...

Ai Jenni TAAS :D