keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Pori state of mind.

Lisää viinaa ja tättärää!

..Ei kun siis jee loma. Jos joku tietää paremman fiiliksen kuin lomavastaajan laittaminen niin kertokaa!
Suuntana länsirannikon ylpeys, kaikkien suomalaisangstaajien henkinen koti, P♥ri. Onneks siellä on Pori Jazz (tänä vuonna esiintyjinä kuuluisat tsääs-artistit Ricky Martin, Elton John ja Tom Jones). Aattelin lähinnä juoda siideriä, kaljaa, silitellä Velma-kissaa ja mahdollisesti Väinö-koiraa jos se ei hauku mulle. Niin ja värjätä hiukset! Kuusi väripurkkia riittänee.

9 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Adele on niin ihana <3 Pidä kivaa Poris!

Sanna kirjoitti...

Onkin <3 Vitsi harmittaa kun sitä 21-levyä ei ainakaan vielä löydy Spotifystä, ja vika asia mitä tarvin nyt on yks uus tavara :D Pidetään! Tuli ihan puskista eilen se et tajusin et nyt on loma, ja aattelin yrittää olla stressaamasta yhtään mistään pariin päivään.

Emmi kirjoitti...

Ostin sen itelle viime Lontoon reissulla, hinta huimat 8 puntaa. Miten oot ratkaissut sun tavarapaljous ongelman? Raijaatko kaiken mukanas lentokoneessa? :O

Sanna kirjoitti...

Hahaa, totta! Mähän voin Lontoosta ostaa vaiks mitä, sitten ei tarvi enää miettii et miten raahaa ne koneessa, eihän tohon oo enää kun kuukausi ja pari viikkoo :) Oon antanu tavaraa pois, kavereille ekaks, sit loput kamoista vien kirppikselle. Mukaan otan rinkan ja matkalaukun, ja sit on pari semmosta juttua mitä en ota mukaan enkä haluu antaa pois ni 2-3 pahvilaatikkoa (I hope) menee sit tädin vintille. Et pikkuhiljaa jotain valon tapasta näkyy tän synkän tunnelin päässä!

Emmi kirjoitti...

No mutta toihan kuulostaa jo hyvältä suunnitelmalta! Meidän porukat olis tulossa tänne auton kanssa, mutta maksaa IHAN SIKANA tulla mistä tahansa Suomen satamasta Tukholmaan!! :( Täytyy vielä pohtia tätä...

Sanna kirjoitti...

Voin kuvitella. Miten sä aattelit muuton hoitaa, paljonko otat mukaan ja meneeks loput tavarat porukoille? Onks sulla miten paljon kaikkea omaa tavaraa, vai jääks ne suurin osa jannulle?

Anonyymi kirjoitti...

meikä eritoten diggaa tost jatsahtavasta riki martinista. sii pängs sii pängs!!! oolmoust kade. :D

-J

riri-peikko kirjoitti...

rakkaan siskosi mielestä pääsit jo oikein hyvin porin tunnelmaan eilen :D

Sanna kirjoitti...

Rikitiki oli kyl banging! Tai ainaki sen mitä tohon kuuli tohon lähijuottolan terassil :D
Kiitos rakas sisko. Must meni kans ihan hyvi. :D