perjantai 8. heinäkuuta 2011

Kela ♥

Ajattelin tehdä tänään semmosen oikeesti hyödyllisen ja järkevän postauksen opintotuista, hakemuksista, muuttamisesta, semmosesta. Kävikin ilmi että on yksi vielä tärkeempi neuvo jonka haluankin heti jakaa:

Kelan opintotukineuvonta koko tutkintoa ulkomailla suorittaville on auki kesällä ma-to klo 13-16. Ei siis torstaisin klo 16:10, tai perjantaina, mihinkään aikaan.

....Onneks meillä on kohta töissä huipputärkeä skumppapalaveri aiheesta sähköpostin allekirjoitus.

3 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Hei, oliko sulla jo kämppää/huonetta/mitään asuinpaikkaa? :D Kerätään yhden ruotsalaisen tytön kanssa just porukkaa jolla ettis asuntoa, nyt on ainakin me kaks ja sitten ehkä yks kalifornialainen tyttö ja latvialainen poika. Mutta varmasti vasta mä ja toi Effie :) En oo koskaan kokeillu kimppa-asumista mut ainakin toi Effie vaikuttaa tosi kivalta tyypiltä :D

Sanna kirjoitti...

Tuurilla ne laivatkin seilaa ;) Mä aattelin ettiä paikan päältä vasta, mun epärealistinen toive nyt on että jos löytyis studio, en kans oo koskaan asunu kimpassa kenenkään kaa ja se vähän jänskättää. Sitten kun oon hakannu päätäni seinään ton yksinasumisen kaa, ni varmaan otan yhteyttä suhun et saako roikkua mukana :D Eli joo, ekaks aattelin et alotan studioista, ja sitten seuraavaks sitä kimppakämppää. Mistä päin te ootte katellu, vai ootteko vielä porukan kokoamisvaiheessa? Ja ootteko jossain Metin foorumeilla jutskailleet vai mites? JÄNNÄÄ! :)

Katri kirjoitti...

Sähköpostilla! Okei no mut me aletaan katella sitä kämppää nyt tässä et jos haluat mukaan niin laita mulle vaikka blogiin kommenttia nyt vkoloppuna tai viim. maanantaina! :)