tiistai 22. marraskuuta 2011

GO-GO-GOGOL!!!!

Perjantaina ennen niitä kotibileitä kävin iki-ihanan Gogol Bordellon keikalla Electric Ballroomissa. Oon nähnyt ne kaks kertaa aiemmin, mut tää keikka oli akustinen veto. Surullista tästä teki se et oon aina aiemmin nähnyt noi yhen murun kaa ja nyt olin ihan yksin. Eikä mulla ollut saldoa soittaa sille (hei moi oon teini) ees sen yhen biisin aikana :(



Mut eniveis! Keikka oli aika tosi erilainen normaalista Gogol-meiningistä, tai erityisesti niiden biisilista oli aika erilainen. Paljon vanhoja biisejä joita en ollut aiemmin kuullut, mut ai että, pienen alkukankeuden (meikä siis oli jostain syystä kankea, varmaan siks kun tuolla tuopit oli ihan oudon muotosia ja yritin olla läikyttämättä) jälkeen oli taas niin taattua Gogolia. Ja ah, Eugene, niiden laulaja ♥ En normaalisti käy siihen kuumana, mut nyt se oli kyllä aika sizzlin'.





Jännästi perjantai-keikka kerrottiin alkavaksi jo 19:45, ja mä aattelin et ei varmasti alota ennen ku kasin jälkeen. Olin tuolla kasilta ja joopa, oli ne jo aloittaneet. Kuulin silti kaikki mun lempparit, ja vitsi noiden keikalla se fiilis on kyllä ihan hullu. Kuvasin tuoltaki pätkiä, mut en edelleenkää jaksanu taistella niitä tänne.



Yks mikä on hassua aina Gogolin keikalla, ja huomasin sen nytkin, on se yleisö. Tai siis joo, suuri osa on sellasta Camden-ernua mut sit siellä on paljon myös vähän vanhempaa väkeä. Hampurissa ku oltii kattomassa edelliskesänä (miten siitäki voi olla jo puoltoista vuotta!) niin löyty just sellasta Jürgeniä joka muutenkin tykkää punkista, mut kans sellasen näköstä väkeä mikä lähinnä kuuntelee oopperaa. No, hienoohan se on et musiikki ei tunne genrerajoja :)



5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eugene. Hot. Hot. Hot.

L

Sanna kirjoitti...

Onkin! Nyt vasta huomasin :D
Hei mitä tossa paitakuvassa lukee?

Anonyymi kirjoitti...

Jos et ole varma, älä päästä.

Joo, I know. Toi kuulostaa venäjäks fiksummalta :D

Lulukka

Anonyymi kirjoitti...

ooon niiiin kade. mut annan sulle anteeksi, et olit siellä ilman mua. :D

Sanna kirjoitti...

Lulu - no ei kyl ihan kauheesti järkee :D

Jenni - mä oisin voinu antaa sulle anteeks jos oisit ollu anteeksantamaton.