maanantai 2. huhtikuuta 2012

Ahkeran reipastelijan terveiset.

(Jos ei meinaan ite kehu itteään, niin kuka sitten kehuis?)

Hyvää pääsiäislomaa mulle! Ja sulle tietysti kans, jos sulla semmonen on. On varmaan kivempaa kuin mulla? Tässä pääsiäislomani aikataulu:Mmm! Viis kurssityötä, eka tehty. Vähän kyllä epäilyttää, koska toi homma oli se panikoitu matikka-excel-hässäkkä, mistä stressasin jo syksyllä. Ja nyt se kävikin niin kivasti ja näppärästi, musta oli kiva tehä sitä. Eli sen on pakko olla tehty ihan päin prinkkalaa.Nää ahkeruuspäivät tarkottaa myös sitä et ihan liikaa kahvia. (Voi ei huomaan tässä et lempimukissani on särö! Rakoileeko siis mukinantajan rakkaus?)Onneks tuolla kaukana ulkona näytti nätiltä. Lämmitti mieltäni. Pöydän ääressä kuitenkin oli kylmä.Muuten päivät meneekin sitten aina yhtä ihanasti työnhaussa. Tänään laittelin hakemuksia menemään seittemän tuntia, huoh. Tästä pitäis saada palkkaa. Yhen pikkuhomman oon saanut plakkariin, oon nyt kirjotellut yhdelle nettisijoitus-firmalle pari artikkelia. Niistä maksetaan ihan vähän, ja aihe ei todellakaan oo mulle mitenkään tuttu, mutta ihan kivaa kokemusta tuottaa sisältöä hakusanaoptimoinnin ehdoilla. En tiiä kauanko ne jaksaa noita mun stock market for dummies -juttuja, mut vaikka toi ei tosta jatkuiskaan kauheesti niin kokemuksen piikkiin vaan! Voisin kirjottaa enemmänkin työnhausta täällä, tosin vasta sitten kun/JOS mä nyt mitään oikeita töitä saan. Välillä vähän usko loppuu.

Eli viikonloppu, ja seuraavat pari viikkoa, menee visusti neljän seinän sisällä väsäämässä koneella milloin mitäkin. Oh the high life! Onneks pari kivaa juttua vähän tauottaa, keskiviikkona mennään syömään kaverille, torstaina pidetään juutalaisillallinen (luit oikein) meillä ja sitten perjantaina on kotibileet teemalla Women Party. Lauantain aattelin omistaa ihan vaan sängyssä möllöttämiseen.

Nostin tänään loput opintolainat että tulee vuokra maksettua. Näyttää ihan kauheelta se big fat zero siellä tilillä. Onneks voin nyt rentoutua tänään vielä syömällä rusinoita ja kattomalla Satuhäitä. Ja huomisesta eteenpäin voi taas kattoa Iholla! Ja torstaina Viidakon tähtöset! Oon vihdoinkin, vuosia jälkijunassa, löytänyt netti-tv:n hienouden. Pasilat vedin jo pari päivää sitten läpi, oi mikä ikävä olikaan.

Mitäs sinne?

9 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

Mun pääsiäisloma mennee kipeillessä, jos on tän hetkiseen olotilaan uskominen. Mut loma on aina loma! Tosin mulla se alkaa torstai-iltana tai perjantaiaamuna.

Mut ootpas sä ahkera! Ei paljon lomailua sit taida olla, kun kerta kalenteri on noin täynnä? Ootko muuten tutustunut sellaseen nettisivuun, mistä löytyy myös suomenkielisiä duuneja Englannista? En nyt kuollaksenikaan muista nimeä, mut googlailemalla löytyy. Oon kuullut et monet on löytänyt sieltä duunia helpommin, ja olishan se ainakin joku mistä aloittaa, jollei nyt muuten nappais. Ne kun tuppaa olemaan aspatehtäviä puhelimessa / sähköpostitse :)

Voitko kuitenkin tulla päivittelee tänne aina kun kerkeet, vaikka sulla on kiire?

Meiän pääsiäinen täällä tulee olemaan varmaan ihan paska, kun äSSällä on lauantaina töitä (miks just täällä pitää olla lauantai ei-pyhäpäivä?), joten me ei voida juhlia perjantaina, ja lauantaina äSSä on himassa iltakasilta. Tyhmät saksalaiset.

Tää Satis on ehkä paras, koska Kikka ja Pete on niin symppiksiä! Mä haluun kans oman Peten (miinus ne hiukset), joten jos näät siellä, niin voitko lähettää tänne?

Anonyymi kirjoitti...

Miten tää sun job hunt strategy oikein menee?
Meikä lähetti ehkä pari sataa(?) CV:tä, kunnes ymmärsin käyttää
naamaani. :D Soita tai mee paikan päälle ja jos löydät jonku ihanan paikan speak with the manager! Ei niitä CV:tä briteissä kukaan jaksa lukee, riippuu tietty mitä töitä hakee ja jos on alan koulutus on eri juttu yms...Tsemppiä!

Essi kirjoitti...

juutalaisillallinen ? tell me more.
voi rakas sulla on rankkaaa ! tsemppiä, pus !

Anne kirjoitti...

Kyl sa saat duunii! Oon ihan varma siita. Joten don't worry too much <3 Ja jee, odotan ihan innolla naisbileita ja et paasen meikkaan Jiita. Se sano et ei suostu laittaan kun eyelinerii, mut kelasin et juotan sen eka kauheeseen kanniin ni se ehka suostuu ;)

Sanna kirjoitti...

Jamy - Pidän Petet ite eka! Tai no jos oon too busy rakentaa mun uraa ni ehkä sitten voin lähettää sulle :D Se jakso oli kyl ihana, tulin niin hyvälle tuulelle. Mäkin voisin mennä tollee naimisiin. Ja haluun edelleen kisun. Sen huomas kans et ne tekijät tykkäs tosta parista, kun ne oli niin hyvillä fiiliksillä eikä laittanu mitää scheissee sinne, usein ne itekki kommentoi vähän sillee vittuillen. Pöh, mälsät saksalaiset! Toivottavasti jotain kivaa keksit, ja nyt kun Saksasta tuli puhe, pakko ehkä ostaa yks tai kaks Kinderiä asap. Toi nettisivu kuulostaa hyvältä, yhelle ton tyyppiselle oonkin rekisteröitynyt jo, pitää googlailla lisää!

Anonyymi - Kiitti tsempistä! Mun job hunt vielä tällä hetkellä sisältää just ton CV-rumban, tai niitten lähettelyn. Aattelin alottaa tolla eka, kokemusta kaiken maailman toimistohommista kuitenkin on vino pino, ja sitten jos/kun se ei millään natsaa niin lähteä tolle naamalinjalle. No okei, jos rehellisiä ollaan niin toi naamailu jännittää mua ihan tuhottomasti, koska en oo tehnyt sitä ennen. Mut pakkohan se sit on jos muuten ei natsaa :) Miten ne sanookaan, että tee joka päivä jotain mikä pelottaa sua.

Essukka - haha, en vielä tiiä yhtään! Kerron heti kaiken kun oon selvinnyt siitä :)

Anne - kiitti muru <3 Toi on hyvä taktiikka, kaikille rokkikukoilla on vähintään kahta meikkiä eyelinerin lisäks! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ei missään nimessä rakoile <3 <3 <3 Saat uuden ku tuut tänne :D

Pus

Sanna kirjoitti...

Lulu - no en mä nyt sitä tarkottanut, höntti <3 Toi toimii oikein mainiosti edelleen!

Siiri kirjoitti...

saat mut tuntemaan itteni niin aikaansaamattomaksi ja laiskaksi paskaksi :-D sanna ! ei kiva. no ei ku hyvä vaan että joku on reipas. mun loma on menny siihen, että oon jumpannut & juossut idioottihymy naamalla, sekoillut humalassa, heränny vääristä paikoista, syöny ihan liikaa karkkia ja pusutellu koiria :-D

Sanna kirjoitti...

Siiri - höpöhöpö! Mä en oo ees juossut enkä jumpannut (varmaan ikinä). Mä tein yhen kurssitehtävän viime viikonloppuna, sit hain töitä yhtenä päivänä, olin haastattelussa kahtena päivänä ja no, torstaista asti oonkin sit vaa heilunut humalassa tai tärissyt darrassa :D Et eihän toi nyt todellakaan mennyt niin kuin piti.