torstai 19. huhtikuuta 2012

Hei hoi arki.

Terveisiä Lontoosta. Täällä sataa. Kello on varttia yli kymmenen aamulla. Väsyttää, mut onneks sain eteeni just toisen kupin kahvia (tai no "sain", siis reippaasti tarjoilin itelleni).Tänään, samoin kuin parina aikasempana aamuna, päivä lähtee nostalgisella fiilistelyllä käyntiin.Miten hyvältä UB kuulostaakaan! Ois ihana nähä ne festareilla vielä joskus.

Tänään ois saanut nukkua vähän pidempään, mut heräsin ihan mälsän aikasin. Harkitsen tässä et pitäiskö ottaa pikapäikkärit vielä ennen töihin lähtöä. Meen töihin puol kaheks eli lähen tästä käpöttelee vähän ennen yhtä. Sitä ennen pitäis viel pestä pyykkiä ja tehä lounasta. Perus-pyykkidilemma taas meidän huushollissa: pesukone on pyörinyt, mut kuivaajassa on jonkun toisen pyykit. Rrraah.Lounaaks aattelin tehä perunasalaattia! Jumaliste, yritin eilen ettii suolakurkkuja kaupasta mut ne kaikki on uitettu viinietikassa. Missä normaalit suolakurkut?? Hello Britain?? Ei sitte. En uskaltanu ostaa tillikurkkuja enkä sweet and salty -kurkkuja, koska ne purkit oli isoja ja muutenkin nyt vähän kuulosti epäilyttävältä hommalta.

Niin, voisin ehkä myös tiskata tässä joskus. Kirjakasa oottelee viikonloppua ja kurssitehtävää. Siinäpä oottelee.Viikonloppuna ois kivoja pippaloita mut kouluhommat painaa päälle ja tili huutaa hoosiannaa, parempi ehkä siis skipata. En oo ihan varma et saanko palkan huomenna parista päivästä, tuolla siis maksetaan parin viikon välein, ni en tiiä ehtiikö mun edellisviikon muutama päivä tohon. Hope so. Muutenkin, oon nyt vähän epävarma ton duunin kanssa, saankin tehä haastiksia myös briteille, eli ehkä teknisesti ois mahollista tehä kokoaikasesti kesällä JEEEE, mut pitää varmistaa se vielä. Ois ehkä maailman parasta jos ei tarttis hetkeen stressaa.

Ärsyttää kun tekee töitä hulluna, ja silti stressi ei tavallaa helpota yhtää. Onneks toi työ on kivaa, musta on ihan kiva mennä töihin joka päivä. Tää viikko on vähän rankka kun oon aamusin koulussa (ja koska kävelen sinne ni pitää herätä vähän aikasemmin), sit kävelen töihin (phuuuh menee tunti!), ja sit töissä 1:30-8:30. Sit kävely himaan ja oon lopulta ihan naatti. Onneks tätä ei kestä kauaa, ens viikolla on pari vapista kun ei oo vuoroja, ja sit kohta koulu jo loppuukin.

Eniten piristää Suomen lennot. Tiesittekö muuten et jos on Osuuspankista joskus nostanut joustoluottoa niin sitä voi nostaa aina uusiks sitä mukaa kun on lyhentänyt sitä? Voi kätevästi maksaa lennot ja lakimiehen laskun. Samahan se onko sitä lainaa 30 tonnia vai 31 tonnia.Saatiin yhen ryhmäpresentaation arvosana. A tuli, jeee. Ihmettelen kyllä syvästi, mä ite hyvä jos uskalsin toivoa ees B:tä. Ihan kiva kyllä, mut vähän miettii et tuliko se säälistä vai mistä. Tällä viikolla oon väsännyt ryhmätyötä kahen tytön kaa joita en tuntenu entuudestaa ollenkaa, ja on jotenkin ollut yllättävän kivaa - toisaalta helpompaa tehä tuntemattomien kuin kamujen kaa, voi vaan keskittyä siihen hommaan ja jos se sujuu hedelmällisesti, ni aina parempi, ei tartte funtsia ettei viitti kavereille kilahdella. (Tässä kun kuuntelen itteeni, ni oon varmaa oikeesti ihan karmee muiden ryhmätyöläisten silmissä :)

Mites siellä?

7 kommenttia:

Jamy kirjoitti...

No nyt on se arki tullut vastaan! Kiva kuulla, että töissä menee kivasti ja hyvin, toivon mukaan saat myös kesälle kokoaikaiseks vuoroja!

Mäkin haluisin tollasen oikean työn, sen ympärille kun aina kehittyy ihan omanlaisensa elämä, tulee ne duunipaikan inside-läpät jne. No, ehkä tässä vielä!

Milloin lennät Suomeen? Ethän vaan toukokuun lopulla??

Anonyymi kirjoitti...

tääl on tätä samaa suomen meininkiä...
tuskin te nyt minkää A:n säälistä saitte, mikä koulu se muka ois jos annettas arvosanoja säälistä?
kuulostaa tosi rankalta toi sun aikataulu, mut hyvä et otit tuon työn just vähä enne ku koúlu loppuu ettet puurra itteäs ihan puhki :)

Milla

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ei mitään kummempaa.. Töissä ollu jo reilun tunnin. Huomen laivalle!!! Sit on onneks maanantai vapaata ni voi vaan olla ja kattoo vaik telkkarii!

Täälläkin sataa vettä. Aamulla satoi rakeita. Ja mä törmäsin kahesti oveen ku yritin olla ahkera työntekijä.

Pus.

L

Sanna kirjoitti...

Jamy - Niimpä! Tässä nyt sit vaa sormet ristissä et kuis eukon käy. On kyl aika ihanaa olla takas töissä, siinä on jotenki ihan eri fiilis ja rytmitys päivään - toivottavasti sullaki nappaa työkala kohta koukkuun! Meen Suomeen 11.7.-1.8. et nou hätä :)

Milla - Haha, totta, mikäpä koulu se olis! Välillä vaan vähän itekki mietin tota kyssäriä et mikähän tää koulu oikee on :D Joo, enää pari viikkoa tota yhdistelmää, ja ihan semihyvin selvitty.

Lulu - Hauskaa laivailua! Miten ahkera työntekijyys liittyy oveen törmäilyyn :D Testaaks ne sillä omistautuneisuutta vai mitä?

Anonyymi kirjoitti...

No mä siis menin niiiiiiiin kiireisenä ja tärkeenä ni en huomanu ettei ovi auennutkaan :D

L

Essi kirjoitti...

hieno taulu hermanni ! mee pitää ringail soon !!!

Sanna kirjoitti...

Essi - Kiitti uuvatti! On eri hiano. Joo ringaillaa! Vaiks ens viikolla tiistaina sun aikaa kuuden jälkee?